Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety mają w naturze

Polecane posty

naprawianie "złych" facetów , łobuzów , drani , chuliganów, bad boyów itp , których jednak bardzo lubią - podczas , gdy same nie świecą przykładną naturą... żart natury czy paradoks ? 💤

Gość zły to co najwyżej może
ją maltretować fizycznie po pijaku w domu.

śa łagodniejsze , i potrafia załagodzic sytuacje , facet od razu sie rzuca są łagodniejsze i potrafią załagodzić sytuacje? yhym jasne....raczej dolewają oliwy do ognia i podkręcają temperaturkę :)

Gość ja łagodna jak baranekkkkkk
są łagodniejsze i potrafią załagodzić sytuacje? yhym jasne....raczej dolewają oliwy do ognia i podkręcają temperaturkę odezwał sie ten co lubi pokorne cielatka :classic_cool: ale na obiadek chyba bo w zyciu interesuja go kobiety ktore...hmmmm potrafia intrygowac go lub :classic_cool:

odezwał sie ten co lubi pokorne cielatka ale na obiadek chyba tak - ale tylko jako drugie danie ... bo w zyciu interesuja go kobiety ktore...hmmmm potrafia intrygowac go lub muszą intrygować - inaczej drugie danie ...

Gość coś w tym jest z tematem
stąd sporo samotnych matek uprawiają seks z badboyami a później chcą tych grzecznych. Już po to mogą co najwyżej frajera złapać Ci grzeczni chcą grzeczne dziewczyny

Gość ja łagodna jak baranekkkkkk
no tak a ty uwielbiasz tylko te.... wisienki :P baw sie dobrze :)

coś w tym jest z tematem tak bywa...mamusie święte nie były - ale cóż...emocje... ja łagodna jak baranekkkkkk dziękuję - trzymaj się także... fiku mikuuu a to ty , nie lubisz każdych?