Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostuja__

Nie ufam dziewczynie mojego brata...

Polecane posty

Gość poprostuja__

Mój brat kilka lat temu spotykał się z pewną dziewczyną, w której był bardzo zakochany. W tamtym okresie ją polubiłam, natomiast ona po pewnym czasie sprawiła mojemu bratu wielką przykrość, po której zerwał z nią całkowicie kontakt. Nikomu nie powiedział o co dokładnie chodziło, natomiast między wierszami można było wywnioskować, że chodziło o zdradę. Dochodził do siebie przez kilka miesięcy. Minęły trzy lata, ONA niedawno odwiedziła (niby będąc w okolicy) mojego brata, nie wiem co mu powiedziała, ale od tamtej pory znowu się spotykają... Czy myślicie, że ona ma szczere intencje? Ja jakoś w to wątpię :( Nie chciałabym żeby mój brat znowu przez nią cierpiał...

Gość lejla80
dziewczyny sa cwane, nie zmieniaja sie od tak, dlatego mozliwe ze ta panna cos kombinuje.

Gość czy u Was to normalne?
poprostuja__ może dzieląc się swoimi obawami zx bratem bardziej mu pomożesz?

Gość bshsghshsp
Eh też mam taką sytuację, jednak nic nie zrobisz. Dziewczyna mojego brata pozbyła się jego wszystkich przyjaciół, oskubala go z kasy, namówiła do rzucenia studiów na jednej z lepszych uczelni na świecie. Brat który był mądrym człowiekiem ma teraz wyprany mózg i rzucił dla niej wszystko, rodzinę też. Myślę ze jak dostanie twój brat w tyłek to zobaczy i ją rzuci. Ty się nie mieszaj, tylko daj mu znac że martwisz sie o niego i jakby co niech nie wstydzi się do ciebie wyplakac w rekaw :)

Gość szczerbata Mariola
tamtemu z którym go zdradziła pewnie sie już kasa skończyła:P

Gość poprostuja__
Zapomniałam dodać, że mój brat jest dobrze ustawiony finansowo, dlatego tym bardziej myślę, że jej powrót nie był przypadkowy...

Gość poprostuja__
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź:) Mój brat od jakiegoś czasu też zaczyna odsuwać się od rodziny. Chciałabym mu powiedzieć co myślę o jego dziewczynie, ale boję się, że się na mnie obrazi, bo jest ślepo w nią zapatrzony.

Gość bshsghshsp
Mój też był dobrze ustawiony, a teraz co zarobi daje jej do rączki. Szok jak kobieta może omotac faceta. Mój brat jest bez pieniędzy, niunia lata po zakupach a on łapie się każdej pracy i robi na nowe buciki. Aha...są razem tylko rok a ona robi już plany co z naszym spadkiem. Moi rodzice mają się dobrze, mają też kilka dzieci a lafirynda chce spadek!! .:O

Gość poprostuja__
Ehh... co my możemy:/ Dlaczego faceci są tacy naiwni ?! Znam kilka innych podobnych przypadków, choćby wśród moich sąsiadów. Kilka lat temu chłopak spotykał się przez ładnych parę lat z dziewczyną, po jakimś czasie ona go zostawiła, bo się tak straszliwie zakochała w innym, byli zaręczęni, aż tu nagle przed ślubem się rozstali i ona wróciła z podkulonym ogonem do mojego sąsiada... Jakby trochę pomyślał to kopnąłby ją w tyłek i tyle. Jego siostra teraz nie może na nią patrzeć, podobnie jak ja na dziewczynę swojego brata. Obawiam się też, że dziewczyna mojego brata może mieć w genach i sposobie wychowania skłonności do zdrady... Jej rodzice porzucili swoich pierwszych małżonków i uciekli razem zostawiając przy okazji swoje dzieci z poprzednich związków, aby być razem.. Dla mnie i dla mojej rodziny jest to niewyobrażalne!

Gość ewelka187
u mnie był ten sam przypadek. brat był z manipulantką i ździrą a potem ona go wykiwała i był koniec love story.