Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToNiePrzyjaźń

Koleżanka komentuje przy mnie inne dziewczyny że są grube chodź sama jestem przy

Polecane posty

Gość ToNiePrzyjaźń

Moja koleżanka jest bardzo szczupla ,ja bardziej przy kości. I nigdy nie było tak że na jakimś naszym spotkaniu nie skomentowała jakiejś znajomej lub kogoś kogo się ledwie znało. Jej komentarze dotyczą ale jej się przytylo, o jaka gruba teraz jest, ale zbrzydla, tyłek jaki ma wielki itp chodź w rzeczywistości te dziewczyny na które tak mówi wcale grube nie są , niektóre może lekko okrąglejsze ale bez przesady. A jak jej zwracam uwagę żeby tak nie mówiła bo przecież grube nie są to ona że nie wiem co mówię i wgl a jak jej mówię że one są szczuplejsze odemnie to mówi że mam z głową że ja gruba nie jestem itd. Czy ona tak specjalnie gada żeby mi przykro było? :( tak komentuje inne żeby przez to mi smutno było? Jak sadzicie bo to już mi bardzo działa na nerwy

Gość ToNiePrzyjaźń
Niech się ktoś wypowie...

Gość zalezy moze fakt\ycznie
jestes przewrazliwiona a moze i to taka pseudo przyjaciolka ktora Ci sugeruje schudniecie

Gość ana szklana
jestem pewna ze ta laska sugeruje Ci calkiem nie taktownie zebys schudla,najlepiej zmien kolezanke

Gość ToNiePrzyjaźń
Nie jestem przewrażliwiona, naprawdę za każdym razem jak się widzimy to musi kogoś w ten sposób skomentować. Ja już nie raz zwracałam jej uwagę a ona i tak swoje gada na innych. Naprawdę zaczynam myśleć że w ten sposób chcę mi dokuczyc chodź w oczy nie chcę powiedzieć zawsze się wykręca i mówi że tak nie jest. Ja wiem jaka jestem może tragedia nie jest ze mną ale jak coś jej nie pasuje to czemu mi wprost nie powie :( a taka dobra koleżankę udaje?

Nie wiem, ja też miałam taką koleżankę, która może nie wyzywała innych od grubasów, ale mówiła że ona powinna schudnąć, gdzie ona przy mnie szkieletor. Ale wiesz, ona po prostu tak mnie lubiła, że jakoś nie widziała tego, że jestem gruba :P. Ona w ogóle nieszczególnie patrzyła na wady innych...

Gość ToNiePrzyjaźń
No nie wiem co sądzić o niej. Znamy się praktycznie od małego . Tylko ona ogólnie lubi komentować ludzi i plotki lubi o innych więc nie wiem co już myśleć ... Czy specjalnie tak gada czy jak. Bo czasem gada na osobę która nic nie przytyla a i tak wmawia o jaka gruba się zrobiła itd