Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17-stka...

Mam 17 lat i jestem w ciąży a co najgorsze nie wiem kto jest ojcem dziecka

Polecane posty

Gość 17-stka...

Mam chłopaka od roku i sypiamy reguralnie, ale 2 mies temu na imprezie przespalam się z obcym kolesiem bez zabezpieczenia ale tylko raz i boję się że to jego dziecko! co mam robic? boję się o tym powiedzieć rodzicom i chłopakowi,pomozcie prosze!

Gość 17-stka...
Jestem w 9 miesiącu :(

Gość 17-stka...
W ósmym tygodniu...;/ Nie puscilam się to był tylko raz :o

Gość Uroczy Szymuś
Współczesne dziewczyny, prawda jakby to stwierdzenie miało tłumaczyć wszystko a tłumaczy wiele.

Gość I7-stka...
Jestem w 9 miesiącu, ktoś się podszył :-O

Gość I7-stka...
zle policzylam, to juz 12 miesiac

Gość monika1974
No cóż teraz musisz być cierpliwa a po urodzeniu zrobić test innego wyjścia nie ma chyba że chcesz żyć w nieświadomośći.

Gość dfghcvbnm,.....89
w rodzinie nic nie zginie:)

Gość Kasiuniaaa:P
Ja tez urodzilam majac 17 lat ale z chlopakiem sypialam juz od roku i tylko z nim wiec mialam jednego stresa mniej niz ty... No ale powiem ci głupiutka jestes. Nie dosc ze zdradzilas chlopaka to teraz jeszcze ciaza. Policz sobie doladnie kiedy mialas dni plodne i kiedy byla impreza. Jak sie daty pokryja to masz odpowiedz kto jest ojcem. No chyba ze najpierw bylo z jednym a pozniej z drugim. Wtedy to tylko dna ci zostaje. I radze sie teraz przyznac bo jak wszystko wyjdzie po latach to bedziesz miala pieklo... Nie chce wiedziec co bedzie czulo twoje dziecko jak za kilka lat zapyta kim jest moj tatus a ty powiesz jakims najebanym dupkiem z dyskoteki

Czytalam o takich testach DNA ale dopiero po urodzeniu je można zrobić...:( Chciałabym bardzo żeby to dziecko było mojego chlopaka, ale pamiętam że ta impreza była w sobotę a ja w piątek uprawialam sex z chlopakiem, bo rodzicow nie było w domu, jak w kazdy piatek stad pamietam...;/ Strasznie się teraz boję co on o mnie pomyśli.

Gość I7-stka...
Sorry ale ktoś się podszywa....i nawet na czarno się zaczernił :( Jestem w 6 miesiącu

Gość camel5352
chodz do mnie :)

Gość Kasiuniaaa:P
pomarańczowa 17stko sama masz morde i jestes pizdą... a przyszłej mamusi współczuje.

Nie myslcie o mnie zle, to byl tylko jeden raz, chcialabym cofnac czas i zapomniec ale bylam pijana... ;/

Gość :/:/:/
17-nastka, nie dość że pijana, to jeszcze uprawia seks z pierwszym lepszym na dyskotece. Bez komentarza. Tłumaczenie, że to jeden jedyny raz jest kiepskie. Ja bym Ci na miejscu faceta nie wybaczyła.

Nic o mnie nie wiesz kevin to sie nie wypowiadaj ! IDIOTA! Nie zdradzam go notorycznie, tylko raz się zdarzylo i sama nie wiem jak to się stało. :( Boże...nie wiem co zrobię jak on ze mną zerwie, bardzo go kocham.

Gość Kochanka Franka
Martwisz sie co chłopak o tobie pomyśli a nie martwiła sie jak utrzymasz to dziecko?

No zajebiście go kochasz, skoro go zdradziłaś :/ Dno dna i metr mułu.

No i co z tego, że nic o tobie nie wiem. Wiem tyle, ile sama napisałaś. Jesteś puszczalską lafiryndą, która urodzi bękarta i będzie żyła między innymi na mój koszt. Brzydzę sie takimi jak ty.

Nie wiem jeszcze co dalej z dzieckiem! Na razie martwię się o moj zwiazek z nim i nie chce go stracic. :( :/:/:/ nic nie rozumiesz więc daj juz sobie spokoj. Kevinku już blysnales kultura i inteligencja, możesz już iść chamie wychowany w śmierdzącej spelunie!

Wszystko rozumiem, jesteś tępą idiotką, schalałaś się jak dzika świnia, puściłaś z pierwszym lepszym, pewnie nawet nie myśląc o facecie, którego przecież tak kochasz. Sorry, ale sama mam faceta i dla mnie jesteś po prostu pusta. Jeśli liczysz na współczucie to źle trafiłaś, bo mam nadzieję, że cię facet kopnie w dupę. Szkoda mi tylko maluszka, bo nic nie jest winne, że ma taką tępą matkę.

Już ci lepiej ? Ulżyło ci ? To się cieszę, szkoda tylko, że moim kosztem, ale cóż... ;/ Taka jesteś święta ale kultury to ci brakuje ewidentnie. Łatwo jest oceniać, prawda? Szkoda tylko, że robisz to bedac złośliwą chamską ignorantką. Nie potrzebuje wspolczucia a juz na pewno nie od ciebie wiec mozesz spadac.