Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia__34

Odkryłam że była mojego faceta jest

Polecane posty

Gość basia__34

chora umysłowo-Pisałam zawsze na kafeterii,na normalne tematy o życiu, zresztą jak każda kobieta tutaj. Okazało się że eks dyskutowała ze mną pod róŻnymi nickami. Zawsze myślałam że to jakaś lub jakiś idiota pisał głupoty nie na temat lub zwykły pusty wredniuch .... jakich wielu tu na kafeterii :-) Oczywiście olałam to ,bo nie mam 3 lat. Wczoraj odkryłam że to była mojego faceta ma chyba ze 100 nicków i tylko polowała na mnie aby DOWALIĆ żałosne teksty. Zakładała tematy po to abym w nie weszła ,poznała jakie tematy lubię. Opisywała podobne historie z naszego życia ,oczywiście przekręcone że głowa boli,dodam że to co o niej przeczytałam co pisała na swój temat to katastrofa , straszne!!! ona jest dalej zakochana w moim facecie do tego mysli że on ja kocha, to jakaś maniakalna choroba a minęło 3 lata od ich rozstania. Mają syna przez jej złośliwość, ojciec nie może widywać dziecka,a ona żali się jako biedna matka żę ojciec nie chce znać dziecka!!! Mój facetmi mówił że ona jest chora na głowę , nie wierzyłam do czasu ,a teraz po tym co zobaczyłam po przez kafe mam 100% pewność żę ona ma z głową nie tak w opowieściach na kafe ona była już moja siostrą mną sobą jeszcze nie była swoim eks wiem nawet że teraz związki jej się nie ukladają ,faceci umawiają się i nie przychodzą na 2 spotkanie. to zakompleksione dziewcze wypisywalo pod innym nickiem ze zdradzalo swoich partnerów. A jak mój facet mówił ze ona go zdradzala to plakala ze on klamie. chyba mi sie przysni ten potwór,szkoda mi dziecka,a nawet dzieci bo ma jeszcze starsze dziecko z facetem który tez ja zostawil jak byla w ciazy,mial potem inną i tamta tez dręczyla ,ojciec tego starszego również dziecka nie widzial,byl wykonczony przez to,wierzę że przychodzi i straszy ja co noc za to co zrobiła. niestety on nie zyje zmarl jak mial 32 lata na zawal przez nią zapewne. ach nie chce mi sie juz nawet pisac,a myslalam ze ona jest normalna w miarę. podobno nawet jej matka opieke na nią wzywala,potrafi ręke na matke podniesc i ja zwyzywac...Jestem w szoku!!!! te odpowiedzi wredne które będą to już sie domyślicie kto będzie pisać:-p dzięki Jarek za fatygę za linki pozdrawiam dobranoc

Gość kaloszka
idz spac bo bredzisz

Gość marzena19.08.85
Ja również poznałam swojego byłego jak pisał tu na kafeterii. Doradzał mi jako;ewa" czy jakoś tam że mam do niego wrócić itp.że każdy popełnia błędy itd. Dałam mu szansę.Wróciłam. A jak byłam u niego logowałam się na kafeterie i wyskoczyło ciasteczko tej" Ewy" wyobrażasz to sobie? Nie jesteśmy razem z tego powodu ,dużo by pisać co on mi wypisywał wtedy...........

Gość TatianaODkupnik
To naprawdę chora kobieta musi być,może trzeba jej pomóc. To poważna sprawa.

Gość ona to jest
moralnie zdeprawowana jednostka

Gość sorkiWtorki
Ta była twojego faceta kojarzy mi siĘ z takim filmem"FATALNE ZAUROCZENIE"oglądałaś?

Gość ona32...
dobry wieczor... takie osoby sa niegrozne,maja swoj swiat i swoje kredki,w wiekszosci to jednostki o wysokim ilorazie inteligencji,jednak koniec jest zawsze podobny...

Gość lalka-czaki
o jakiej inteligencji ty mówisz koleżanko? Ja tu widze tylko desperadke

Gość dobrusiapusia
Jej koniec już chyba nadszedł. O to ci chodzi?

Gość swinkaMorskaa
Osraj ją jeszcze bardziej. cóż ona może?? po prostu nic Miłości nie da się kupić .

Gość ona32...
nie mam pojecia,czy nadszedl koniec tej osoby,Basia nie okreslila czasu,a okres 3lat to faktycznie wystarczajaco,zeby namieszac tak sobie mysle,ze to trzeba chyba nic innego nie robic,tylko myslec,co ,kiedy i pod jakim nickiem napisala...wez to zapamietaj i jeszcze sie nie pomyl:) szok ciekawe,czym ona sie kierowala?Basia ona probowala wrocic do Twojego faceta? Ty z nia mialas jakies problemy?Czy przypadkiem to odkrylas?

Gość WrednaKreatura
Pisała że sama odkryła Jaja jak berety Tyle czasu komuś truć? Nie wyobrażam sobie,powinna tam jechać i jej wpierdol spuścić ja bym tak zrobiła:-p

Gość ona32...
ja juz chyba spiaca jestem, nie doczytalam :) Basia napisala,ze nie ma przeciez 3lat,a ja juz sobie dopowiedzialam,ze to trwalo 3lata..:).. Basia wybacz:)

basia_34 oj słyszałam o takich przypadkach i oglądałam film: Fatalne Zauroczenie, a może to Twój facet pisał do niej po 1000 różnymi nickami, żeby jej "dokopać" i wymyślał różne historie o nich? jesteś pewna że to ona takie coś robiła?? Może odkryłaś że pisali ze sobą na kafie i twój facet wymyślił "historyjkę" żeby się usprawiedliwić przed tobą?? lepiej to sprawdź dokładnie:)

Gość ona32...
oj Gabi ,chyba az tak perfidny by nie byl. Jak tu ufac ludziom, swiat schodzi na psy:(

Gość do autorki......
a skad wiesz,że to ona?

Gość Uwazaj na nia
To kanibalka. Sledzi cie, kiedys pojdzie za toba i cie zje ;)

Gość zmlaskam_zagrobelnego
na pewno przesiadywał dla tej szprotki :) już tu była wzmianka o kłocich problemach :D zajebiście by było jakby się okazało, że obydwoje cię w sieci szpiegowali. taka wojna państwa rose ze wzajemnym wywlekaniem brudów - pod publiczkę i za kasę. Kto wie, jeśli się wam dobrze pisało, to może przenieście znajomość do realu :D chyba, że rzuciła na ciebie zaklęcie :D albo praktykuje kult voo doo i wyrywa laleczce włosy. no sympatyczna historia. zastanowiłabym się nad wnętrzem faceta, którego coś łączy z taką psychiczną.. może on podobny :D

Gość Skad wiesz, ze to ona?
Nie ma innych osob, ktore chcialyby ci namieszac?

chyba nie

jak to nie, gorzej niż pojebany. na chuj ci to było.

Gość Moglo byc tez tak
Ze laska lubi odpowiadac na temat w glupkowaty sposob. Skad wiesz, ze to ona?

Gość bnnnnn
wspólna terapia by tu pomogła.

Gość co to ma znaczyć
rozmawiajmy może nt temat T nie nudzi Ci się podglądanie??Musi Ci być tak niewygodnie w tym samochodzie=>>>>>> trzeba nóżki rozprostować, przewietrzyć się, może jakaś kawka wieczorna, pepsi bo taka obserwacja musi być bardzo monotonna, więc jak tu nie usnąć, a przecież trzeba raport napisać... Może kawę Ci przynieść w kubeczku, by Ci ulżyć w cierpieniu?

Gość puszyndel____
odgrzewamy dyskusję :D jest tu na sali jakaś sfLUstrowana była/nie była ? :D

heheheeheeheheheeheeh super jest ten Song porzuconej . Jak by "SAMA" ona hehehehehe . Czy to ona?na 100%,Mam poparte argumenty:-) Chętnie bym prowadziła tę dyskusję panelową ,ale muszę uciekać:(

Gość BYŁAM NA ZIELONEJ WYSPIE
Oczywiście że terapia,ale dla kogo? Tylko dla byłej... bo tu nikt inny nie ma problemu! TO NIE JEST NORMALNE ZACHOWANIE Przecież Basi facet nie ma z nią kontaktu i nie wiadomo czy autorka jemu mówiła co odkryła? Jak ktoś pisał ta była to naprawdę jest Z tego filmu FATALNE ZAUROCZENIE:-) Nie może pogodzić się z tym że on kocha inną. Takie kobiety uważają że nie maja tego czegoś np. co ma autorka,nie może się z tym pogodzić że wybrał ją.. musiała się mieć za nie wiadomo kogo a tu okazało się że są lepsze. Oczywiście piszę jej tokiem rozumowania,bo nowa partnerka nie musi być lepsza ,po prostu ją KOCHA. Trwa to już za długo. Czarno to widzę to musi być naprawdę psychopatka. MUSICIE DOTRZEĆ DO JEJ RODZINY I O TYM POWIEDZIEĆ. Może wyślą ją na leczenie ?