Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idenawesele

Mamy-pomozcie-wkladki zelowe do szpili

Polecane posty

Gość idenawesele

Kobietki kochane, ide na wesele i z tej okazji kupilam sobie buty na platformie i szpili. A z racji tego, ze ja chyba od 10 lat nie chodzilam na tak wysokich obcasach chce zakupic sobie wkladki zelowe-ale nie mam i nich zupelnego pojecia. Jakie sa najlepsze? Gdzie kupic? I gdzie sie je zaklada: pod palce, srodstopie czy piete ??? Dzieki za odpwoiedz

Gość kikikikikikiriki
Wkładki można kupić wszędzie, nawet w markecie, ale najlepiej idź do obuwniczego, tam babka powinna Ci doradzić. W sumie buty z platformą są wygodne, ale jak się nie chodzi to może być ciężko. Miałam ostatnio ten sam problem z tym, że ja mam bardzo niskie podbicie i wąską stopę więc bez wkładek ani rusz. Kupiłam zwykłe żelowe za 1o zł które wkłada się z przodu buta, ponadto kilka tygodni przed weselem chodziłam w butach codziennie po domu, robiłam wszystkie czynności, typu zmywanie naczyń itp. Stopa trochę się przyzwyczaiła ,ale na weselu po paru godzinach i tak musialam zmienić buty na klapki (stare i wygodne na koturnie). Kup wkładeczki i od dziś przyzwyczajaj stópkę do butów, a nie będzie tak źle.

Gość idenawesele
Dzieki wielkie, buty mam poki co bardzo wygodne. Ale nie mam za bardzo jak chodzic w nich po domu bo porysuje parkiet :). Poza tym przy 3latce i polroczniaku 12 cm moze byc zabojcze dla mnie :) Ale troche trenuje te chodzenia jak moge (znaczy chodzic umiem, ale, no wiadomo jak to jest) Czyli wkladki kupuje sie pod palce?

Gość kikikikikikiriki
Nie centralnie pod palce, ale na tę część stopy zaraz za palcami.

Gość idenawesele
kikirikii: bardzo Ci dziekuje Ciekawie wygladaja, ciekawe jak sie sprawdza

Gość kikikikikikiriki
No na pewno będzie wygodniej, ale jak nie chodzisz w szpilach na co dzień, to cudów nie będzie. Pozdrawiam.