Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MindBreaker

Rozwiaze wasze problemy

Polecane posty

Gość KaHaHaHa
Dla mnie kasa nie jest najważniejsza!! ciekawe która laska by nie miała w dupie faceta który ma długów w cholerę i komornika na głowie?! ja się nie odsunęłam...

Nie wiem co ci dolega moze masz jakas chorobe ktora jest zwiazana z twoim ciałem. Sam też mam kilka problemow jak wypadajace włosy i sam sobie nie jestem w stanie pomoc dlatego zamierzam je przeszczepic. Dla mnie to wazna kwestia i podiajeł taka decyzje, nie mam problemow z kasa dlatego w najblizszym czasie ten problem tak rozwiaze. Jesli masz problemy z koncentracja i tikami nerwowymi niekontrolowanymi ruchami to ja raczej nie pomoge, moze bedzie w stanie to zrobic inny specjalista.

Gość A ja wiem gdzie są wszyscy :]
Przecież nie jesteś w stanie odpowidac tutaj na pytania, bo musił by ci ktoś opisać większość swojego zycia aby dojsc do przyczyny problemu, mogłabyś jedney skupić się na problemie jednej osoby przez jakieś 100 stron, apózniej nastepna.

Jesli masz problem z wypadjącymi włosami to najnormlaniej w świecie powinnaś zmienić swoje nawyki żywieniowe.

@Kahahaha No mowie ze dobierasz sobie nieodpowiednie osoby. Czasami ludzie przyciagaja takie osoby ktorymi sa w stanie manipulowac. Jesli wiazesz sie z nieodpowiedzialnymi facetami ktorych przyciagasz to zastanow sie czy moze tez problem nie tkwi w tobie. Nie twierdze ze dla ciebie kasa jest najwazniejsza. ale uwazam że jest wazna jesli chcesz miec duza niezaleznosc nad swoim zyciem.

Gość pozdrawiam Epickiego
Pieniądze są potrzebne ludziom bez wyobraźni, ja żyję bez pieniądzy, czyniąc je przy tym pięknym, ciekawym fajnym, robi to wrażenie na innych, przez to jakie prowadzę życie i jaką jestem osobą pokochało mnie wielu ludzi, znalazłam wspaniałego partnera, moje życie wypełnia radość, którą zarażam innych. W przyszłości, kiedy będę pracować i mieć pieniądze, będą one dodatkiem do całości a nie celem. Nie truj ludziom umysłów, mój drogi.

czyniąc życie od początku :P

Gdybyś był mądry nie robiłbyś sobie przeszczepu, szkoda na to pieniędzy, lepiej skupić się na czymś ważnym i pięknym, wolalabym za te pieniadze sprawic komuś przyjemnosc, pokazac np kawalek swiata, osobie ktorej nie stac na bilet etc

Tymczasem jestes zakompleksiony, widzisz siebie oczami innych, oczami zguby i zepsucia, marnujesz energie, a masz jedno zycie.

@pozdrawiam Epickiego No to obyc nie miała nieszczescia wrodzinie ktore bedzie wymagało duzych srodkow finansowych. Mam nadzieje ze tez masz taka prace w ktorej ktora cie uszczsesliwia w 100%. Masz na wszystko czas i nie musisz zmieniac swojej osobowosci tylko po to żeby lepiej sie sprzedac. Wyobraz sobie ze masz w rodzinie ciezki przypadek choroby a operacja jest b droga. Ktos popada w duze kredyty, spaliło ci sie mieszkanie ... setki innych przypadkow i bez kasy zostajesz z niczym problemy sie ciagna latami. Kasa jest wazna kiedy jest potrzebna. Kiedy ja masz nie koniecznie musisz uzywac to tak samo jak pasy bezpieczenstwa. Przewaznie w zyciu kazdy ma kilka sytuacji ze jest mu b potrzebna. Pozatym jest wiele innych czynników nad ktorymi trzeba pracowac zeby miec kontrole nad swoim zyciem i nad nimi tazke trzeba cały czas pracowac.

A co to ma do rzeczy że jesteś facetem ? Gentyka, gentyka jakież to "dzisaj" modne stwierdzenie. Żadna gentyka, tylko złe nawyki żywieniowe. Kup sobie olej kokoswy i smarój skóre głowy a zobaczysz porawę, oczywiście w raz z zmina nawyków żywionowych.

"Gdybyś był mądry nie robiłbyś sobie przeszczepu, szkoda na to pieniędzy, lepiej skupić się na czymś ważnym i pięknym" Nie jestem toba ty bys tak zrobił nie ja. Kazdy chce byc szczesliwy. M.in to mnie czesciowo uszczesliwi. Jednego cieszy praca w wolontarciacie innego łowienie ryb, czy podrozowanie. Zapewne uwazasz ze przeszczep włosob musi wiazac sie z zakompleksieniem dlatego ze nie jest to czesto stosowana praktyka. To jest tak samo jak z leczeniem zębów czy obcinaniem paznokci. Mozna bez tego zyc ale ma to same wady. Bez włosow mozna zyc ale dla mnie lepszym rozwiazaniem jest ich posiadanie.

Miałam taki przypadek w rodzinie, co zrobilam? Zrobilam wszystko co bylo w mojej mocy, m in pozyskalam srodki, za pomoca swoich lapek, rodziny lapek i ludzi dobrej woli lapek, na panstwo nie moglam liczyc :-) Choc ubezpiecznie bylo, ale nie wystarczylo. Nieszczescia zawsze beda nas spotykac. Codziennie o nich pamietam, dziekuje za kazdy dobry dzien, zdrowie jest bardzo wazne, a wiesz o tym ze od sluzby zdrowia zalezy jedynie w 5,6 % okolo a a wiekszosci zalezy od twojego trybu zycia- dlatego dbaj o swoje zdrowie moj drogi, chodz spac przed polnoca, jedz malo i zdrowiej, cwicz i chodz duzo na swiezym powietrzu, mysl pozytywnie i tworczo etc Powodzenia wszystkim

a no tak odniosłeś się do tego, że napisałam "powinnaś"

wada jest w tobie nie na glowie i w srodowisku, jego glupim postrzeganiu, stad wszystkie kompleksy, dyfkomfort i nieszczescia czyn swoje zycie czym chcesz oraz swoja glowe powodzenia

Gość KaHaHaHa
Hmmm... a nie jest czasem tak,że faceci wymyślają takie dziwne historie,żeby tylko baby do łóżka zaciągnąć? ja mam 24,5roku,wcześniej mialam facetow albo w swoim wieku,albo 2 lata starszych,więc wybierałam starszych,wydawalo mi się,że faceci koło 30stki już jacyś bardziej odpowiedzialni są^^

Ludzie nie chca rozumiec kolejny raz sie utwierdzam w przekonaniu ze nie warto poswiecac czasu zeby tłumaczyc komus kto sam nie chce zmian. Duze zmiany to dla nich problem nie do ominiencia.

Gość ----grzmoty-----
stań przed lustrem i wytłumacz sobie samej czemu jesteś taka pojebana mind breaker,jak sobie to wyjasnisz to uwierz mi,ze wszystkie twoje problemy sie skończą