Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdnsoaidnasodians

zaraz padne na zwał, chciałam przeliczyć sobie pieniądze mojej mamy

Polecane posty

Gość sdnsoaidnasodians

on sa tak dziwnie ukryte może nie będę wchodzić w szczegóły ale jak je próbowałam wyjąć to mi wypadły i teraz kurwa próbowałam je odłożyć tak samo jak były ale nie wiem czy one byly zgięte na pół czy tak normalnie :O:O zaraz zwariuję, ona nigdy nei wie ile ma tej kasy więc jak zobaczy, że są inaczej to na bnak będzie myślała, ze coś sobie wzięłam :O chciałam to tylko komuś powiedzieć, zaraz wróci ze sklepu i najwcześniej wieczorem zobaczy, że coś tak grzebałam albo najpóźniej jutro po południu :O oszaleę

Gość sdnsoaidnasodians
kurwa na az mi się ręce trzęsą, nie żeby mnie biła czy coś ale ona zawsze wszystkich podejrzewa o najgorsze i na bank będzie myślała, że coś ukradłam :O :O

Gość fgv
no i ile ma przeliczyłaś?

Gość sdnsoaidnasodians
ale jak tak patrzyłam to gdy są wyprostowane to je bardzo trudno wyciągnąć ale jak są zgięte to chyba też po trzeba trafić środek żeby tego nie rozwalić kurwa no jebnę na zawał :O

dlaczego pchasz lapy do pieniedzy matki? i po co o tym opowiadasz,przeciez to co najmniej wstyd.

Gość sdnsoaidnasodians
no już neich będzie, że napiszę pod talerzami, do tego głębokimi :O kurwa jak mi ta kasa wyleciała to ostatnią rzeczą o jakiej myślałam było ich przeliczenie :O

Gość sdnsoaidnasodians
o boże bo czekałam az przyjdzie i taki mi durny pomysł wpadł do głowy, nie wiem dlaczego to zrobiłam, no kurwa nie wiem :O:O

no to zrób porządek w szafce, pomyj talerze poustwiaj na nowo i powiedz mamie co tam znalazłaś :)

Gość sdnsoaidnasodians
ale w tej szafce nikt nie robi porządku bo tam są takie stare talerze, których już nikt nie używa.... no w sumie nie wiem czy dziwna, czy nie... nei wiem gdzie ludzie kase chowają...

Gość vcxxsdx xsdd
Chyba nie chcialbym zadawac się z kims kto z nudow liczy nie swoje pieniadze

no więc właśnie dlatego, chciałaś te talerze odświeżyć skoro dawno tam nikt nie zaglądał. Dałam pomysł prawdopodobieństwa wytłumaczenia się. Jeśli uważasz że zły - wymyśl coś innego :)

Gość sdnsoaidnasodians
no ale właśnie nie mogę bo tam nikt nie sprząta i w sumie nawet nie jest brudno i w ogóle w kuchni sprząta tylko moja mama i nienawidzi jak ktoś jej tam grzebie czy coś robi :O

Gość sdnsoaidnasodians
ja wiem, e takie wybrzydzanie jest z mojej strony niewdzięczne ale wiem, że ten pomysł nei przejdzie :O odłożyłam je w złożony sposób i mam nadzieje, że tak były :O

Gość przeciez jakby byly zgiete
to by bylo widac

Gość sdnsoaidnasodians
ja nigdy przedtem tego nei robiłam, teraz mi taki durny pomysł wpadł do głowy bo tk sobie stałam przy oknie i mnie coś złego podkusiło :O

Gość poiqwert
Mam nadzieje że dostaniesz konkretny opierrdol szmato

Gość sdnsoaidnasodians
no własnie, że nie widać bo te talerze są dziwnie, to są głębokie talerze ale takie jakby miseczka, że jak sie je ułoży jeden na drugim to nie ma miedzy nimi żadnej przerwy... :O

Gość zielona kokardka
Straciłabym zaufanie do córki po czymś takim

Gość sdnsoaidnasodians
ja już się czuję jak złodziej a niczego nie ukradłam i nawet nie zamierzałam :O :O