Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcabcdef

Kreski na teście ciązowym Quixx...

Polecane posty

Gość abcabcdef

Hej. Kilka dni temu zrobiłam test ciązowy firmy Quixx. Pierwsza kreska kontrolna wyskoczyła od razu, na drugiej stronie nic... zostawiłam test i po kilkunastu minutach wyszła taka blada kreska, którą było widać pod światło, ale nie miała w ogóle koloru czerwonego czy nawet blado różowego... tak jakby ten pasek się odbił i widać go jako biały... Dziś powtórzyłam test ten sam i to samo, najpierw kreska wyraźna i od razu w polu kontrolnym, a po kilkunastu minutach biały ślad kreski w polu testowym... To wygląda tak jakby się "odkleiło" ten czerwony pasek i został biały ślad po nim. Nie wiem jak to wytłumaczyć, tak jakbyście przesunęli obraz z żółtej ścianyy i został biały ślad... Czy to może oznaczać bardzo wczesną ciążę czy po prostu tak się dzieje jak test po użyciu długo leży ??

Gość fetafeta
Test odczytuje się po czasie jaki wskazuje producent, po czasie dłuższym jest on nieważny

Gość Znxnxj
Ja tez tak miałam jak zostawilam na dłużej test i nie byłam w ciazy...

tak się robi na testach...ja testowałam co miesiąc przez prawie dwa lata i tez takie cienie byly...uwierz mi ze jak bedzie miała być druga kreska to napewno ją zobaczysz bez wnikliwego przyglądania się...

Gość abcabcdef
Dziekuję Wam za odp :)

Gość goska94
Dziewczyny wlasnie zrobilam test ciazowy Quixx. wyszło, ze w ciazy nie jestem, a u mnie jest brak miesiaczki, powinnam juz miec (tak mi sie zdaje bo mam nieregularne miesiaczki), strasznie boli mnie brzuch, jakbym miala miec okres lub jakbym go miala. nie wiecie co sie ze mna dzieje? zadreczam sie ciagle domysłami:(

goska94 ja tak miałam. teraz jestem w 7 tygodniu ciąży. Brzuszek bolał, coś sie dzialo a @ nie bylo i juz dluuuugo nie bedzie :)

Gość goska94
agusiaa01 dzis rano zrobilam test wyszedl negatywny, bylma tez dzis u ginekologa nie podejrzewa ciazy, ale an wszelki wypadek pojde jutro zrobic badanie krwi. dala mi tabletki na wymuszenie okresu. Ciekawe co sie dzieje

Gość goska94
i jeszcze wykryla, ze mam nadżerke:/