Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Za to nienawidzę kobiet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gaduły z was takie, że szlag człowieka trafia !!! Czekałem na autobus. Stała jakaś starsza Hela i ja. Siedzę sobie, czytam Wyborczą. Oczywiście musiała mi przerwać i o godzinę zapytać. Patrzę : idzie jakaś druga baba. Młodsza trochę ale 4 dychy miała na bank. No i zaczęły gadać. A ja nie lubię jak jest hałas gdy czytam. Wkurzyłem się a gazeta wylądowała w plecaku. Siedzę sobie, nie idę nigdzie bo autobus za 7 minut. No a te gadają. Jedna przez drugą. No i jak zwykle o pierdołach ! Zaczęły o obiedzie. Za chwilę jedna powiedziała, że musi kupić krokiety z biedronki i whiskasa dla swojego kotka filipka. Druga zahaczyła temat i zaczęła gadać o swoim kotku wojtku czy jakoś tak. No i gada o nim cały czas , tamtej do głosu nie dała dojść. Że ten Wojtek to strasznie na myszach się mści. Jak złapie to je męczy. POdrzuca jak piłkę, i do góry , i do dołu a mysza tylko chlap i chlap o ziemię. Gdy ledwo łazi to ten czeka aż orzeźwieje i dalej ją pyka. Nosz kurwa ... jak przedszkole jakieś. Po chwili jest autobus. Siadam, wyjmuję gazetę. Przyszły za mną i siadły naprzeciwko w czwórkach na środku. A celowo poszedłę mna środek bo myślałem że siądą na początku na całych wolnych czwókach. No i dalej. O synusiu zaczęły, żę sobie nowe spodnie kupił. O sąsiadce że zapomniała winogrono sobie zebrać z ogródka i jej zgniło. O jakichś wisiorkach , nie wisiorkach, duperelach. Wkurzyłem się i gazetę znowu do plecaka. Miałem teraz ją czytać ale taki jestem zły że musiałem wam to napisać żeby było mi lżej :( Takie nie praktyczne baby jesteście i brzęczycie że ciężko z wami wyrobić. Ja się chyba nie ożenię. Wracam z pracy i jak by mi taka brzęczała to bym nie wyrobił chyba. Człowiek chce odpocząć. Onet przeczytać, pograć na kompie , meczyk spokojnie obejrzeć, puknąć co nie co ;) Czytajcie i piszcie, można podyskutować bo dobry temat powstał :P

Gość innanizwszystkieja
Rozumiem Twoje oburzenie, w sumie nikt nie lubi jak ktoś mu nawija jak nakręcony pod nosem, a on np. wraca zmęczony z pracy. Jednak nie zgadzam się, że wszystkie baby takie są, ja nie jestem, chyba jestem wyjątkiem, bo też męczą mnie takie gadki o niczym i plotki na każdy temat. Jestem babą,pracuje z samymi babami i wszystkie u mnie w pracy podczas przerwy plotkują ile się da, ja wychodzę na sztywniarę, bo nie bawi mnie ciągłe obgadywanie innych i gadanie o głupotach, czyli widzisz nie wszystkie takie są :)

Gość pokjnbv
poszedłę Wróć, synku, do gimnazjum..

Czasami tacy sami są faceci:) więc reguły nie ma... Ale rzeczywiście męczące jest takie gadanie, którego trzeba słuchać mimo, że nie ma się na to ochoty.

Gość krwawy nos
przede wszystkim to nie były kobiety, tylko baby. baby różnią się od kobiet tym, że są brzydkie, zazwyczaj to wiedzą i ze względu na swój stary wiek nie obchodzą ich mężczyźni, a konkretnie to, jak głupie mogłyby się wydawać w ich oczach podczas tego całego gadania o gównie.

Gość vrerve
JA bym ci nie przeszkadzała,bo mimo że lubię gadać to jestem spokojna i nie narzucająca się;)

Moja matka taka jest, potrafi nawijać godzinami... Mieszkając z nią 22 lata wyrobiłam sobie odruch wyłączania się po 10 sekundach jej gadania bo nie szło wytrzymać. Na szczęście od kilku lat mam spokój, tylko jak przyjadę do domu raz na jakiś czas to mi nawija, ale częściej mojemu facetowi bo on przynajmniej udaje, że jej słucha :P Niestety, niektóre kobiety mają potrzebę wygadania się, tak są skonstruowane.

Gość hbcfgy
faktycznie tylko suka może tak mówic o matce

Gość brrruneta!
a co kobiety mają robić w autobusie, jak nie gadać o pierdołach? Co ci to przeszkadza?

Gość hbcfgy
suniu z wścieklizną-Jeśli już decydujesz się na pisanie w necie poducz się języka polskiego bo w necie też obowiązuje jakaś etykieta językowa a ciebie " nie szło" słuchać .Tak to już jest-są kobiety które brzęczą i są takie które dukają.

Gość brrruneta!
ja to jak buzie otworze to jej nie zamknę aż wieczorem się położe spać. Czasem sama nie rozumię że te zawiasy szczęk mi się nie wykoleją.

Gość Renata poznańska łopata
znowu ta dyskryminacja kobiet przykre dla starej feministki

Gość Tomciu łysieje
jak ja szpanowałem wyborczą to w autobusie podeszło do mnie 2 dresów, gazete mi wyrwało i mnie poturbowało :(

Gość fgdfggh
myslalam, ze mezczyzni raczej wola jak kobiety maja dziob wiecznie otwarty

Gość Tomciu łysieje
nie, my lubimy kobietom dopierdalać, co tylko robią. A dziób to mamy prawo otwierać wyłącznie my, faceci - niezależnie od celu :classic_cool:

Gość vrerve
oj Tomciu,Tomciu i ty się dziwisz czemu żona cię nie chce przytulać:/

Gość Tomciu łysieje
Ja nienawidzę kobiet za tą jedną która mnie kiedyś rzuciła.