Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezaspokojona22

Gdy facet nie ma swojego pokoju ?

Polecane posty

Co zrobić jak facet 23 letni nie ma swojego pokoju i niechce sie spotykać u niego tylko u mnie .. Ja mam swoj pokój ale mieszkam 15 km od niego rodziców za ściana wiec nie mozemy sie za czesto kochac bo moi rodzice sa z tych twardych katolików ze obgaduja mnie co robie z nim ;/ Spotykamy sie raz w tyg u mnie bo nie ma warunkow wk**wia mnie to strasznie .. Ze on liczy na mnie cały czas z tym mieszkaniem a ja mam duze libido i raz w tyg mi nie wystarcza i chodze potem zla . Co zrobic?? da sie jakos go zmobllizować ?

Ja im place kase dokladam sie do rachunkow .. I dobrze mi w domu mam sie cisnac w wynajetej kitce tylko dlatego ze mam faceta dupe co nie zapewni dziewczynie nawet lokum ? Da sie go jakos zmienic bez koniecznosci rzucania go bo mimo wszystko go kocham ale wkurwia mnie jak gada jaki on niezaspokojony,,

Niezaspokojona22-Dziwne, bo zazwyczaj takie szmaty jak ty, to seks uprawiają na tylnim siedzeniu samochodu...

Gość maattiii
a mnie wkurwia jak laski są z nieudacznikami i sie żalą na forum :P jak to mówią zmień na lepszy model :)

Gość Jelcz345
Jak nie macie warunkow mieszkaniowych. To wezcie ze soba kocyk pojdzie do lasu, parku na ulice i sie tam sie kochajcie. A jak pieniadze macie to idzcie do chotelu.

Gość lokatolokaaaka
" Niezaspokojona22 Ja im place kase dokladam sie do rachunkow .. I dobrze mi w domu mam sie cisnac w wynajetej kitce tylko dlatego ze mam faceta d**e co nie zapewni dziewczynie nawet lokum ? " buahahahhaha, a moze to TY zapewnij lokum:D wygodna się znalazła paniusia.

Gość dfgdf
Ja im place kase dokladam sie do rachunkow .. I dobrze mi w domu mam sie cisnac w wynajetej kitce tylko dlatego ze mam faceta d**e co nie zapewni dziewczynie nawet lokum ? Kolejna kobieta nieudacznik i śmieć co nic sama w życiu do niczego nie potrafi dojść!

Gość Jelcz345
Tego chlopaka nie kochasz poszukaj innego.

Gość karola152
moj facet tez nie ma wlasnego pokoju, a ma 25 lat. troche moze i glupio no ale coz ma taka sytuacje a nie inna. a jak czasem u niego mamy pokoj dla siebie to i tak wole sie z nim kochac u mnei z moimi rodzicami za sciana niz jego matka i babka za sciana. wole odgrywac tam role grzecznej dziewczynki :) a dlaczego Twoj facet nie ma wlasnego pokoju? mieszka w mieszkaniu czy w domu? moze ma duza rodzine?

Gość policjanttt....
ja dopiero w wieku 24 lat miałem swój pokój wczesniej dzieliłem go z rodzicami

Gość kolejna laska nieudacznik
co sama nie jest w stanie nic osiągnąć a wszystkiego już od zaraz wymaga od faceta. Niedługo dziewczyny w podstawówkach będą wymagać własnego mieszkania.

Gość Pawelek21
Rozstan się z nim,bo mnie wkur@&ia czytanie takich tematów.Sytuacja niezależna od niego,jak tak Cię to boli to zaproponuj wspólne mieszkanie,moze się nie pozabijacie.