Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlategonicniewiem

facet poznany na portalu

Polecane posty

Gość dlategonicniewiem

spotyka sie ze mna, a jednoczesnie mi powiedzial, ze chodzi na randki z innymi, ale ze zadna nie jest taka jak ja. jestem w szoku.

Gość blebleble64374634
Ile pisaliście przed spotkaniem?

Gość dlategonicniewiem
Ale my sie spotykamy 3 miesiac. Przed spotkaniem pisalismy 1,5 tygodnia max (nie na gg; tylko maile)

Gość blebleble64374634
To znaczy, że traktuje Cię jak koleżankę? Jeśli chcesz wiedzieć, 'gdzie jesteś' zapytaj się go, tym bardziej jeśli Ci to przeszkadza, że chodzi na randki z innymi.

Gość dck
i jeszcze masz ochote dalej sie z nim spotykac? kopa mu zasadz

Gość dlategonicniewiem
Chyba tak mnie wlasnie traktuje. Chociaz ja nie jestem przyzwyczajona do tego, by kolega mnie tak dotykal. Nie bede go chyba o nic pytac. Jest mi przykro. Skoncze te znajomosc.

Gość dlategonicniewiem
dck- no wlasnie nie mam juz ochoty spotykac sie z nim. Po tym co uslyszalam.

Gość tak to juz jest z portalami
spotykam sie z facetem a on dalej chyba szuka, choc twierdzi,ze woli jedna stala dziewczyne........

Gość dlategonicniewiem
Oni wszyscy tak twierdza. A robia cos innego. Ale ok. Mnie sie juz nie chce gadac z nim. Napisze do niego maila.

a to dlatego,ze portale sa jak sklepy z towarem, ludzie tak to tez traktuja czesto-wybieraja, przebieraja jak towar

Gość dlategonicniewiem
A ja mam wrazenie, ze faceci maja sie lepiej na tych portalach niz kobiety.

w jakim sensie lepiej? powiem Ci,ze kobiety tez potrafia byc puste i klamliwe. choc sama jestem kobieta.

Gość dlategonicniewiem
Kobiet jest wiecej chyba. I na ogol lepiej wygladaja niz faceci. Faceci maja wieksze pole manewru. Maja w czym(kim) wybierac.

nie zgadzam sie z tym. wlasnie faceci maja mniejszy wybor ,mniej jest kobiet,mniej jest chetnych kobiet na spotkania,wiec kolo sie zaciesnia.

Gość dlategonicniewiem
Mniej jest kobiet? Statystka mowi co innego. Poza tym, sama widze ile jest kobiet na portalach. Chcesz powiedziec, ze jakis nie maly % z nich jest tam w innym celu niz chec przenisienia znajomosci poza portal?

Gość dlategonicniewiem
A jaki wybor maja kobiety? faceci zonaci, w separacji, albo szukajacy seksu. Taki, ktory jest szczery, uczciwy to nie rzadko wyglada jak z epoki PRL. Wasy, spodnie naciagniete na klate piersiowa itp/

Gość dck
kobiet jest mniej, tak właśnie mówi statystyka - średnio 2-3 razy więcej jest facetów

hahahaa dobre dobre a co do kobiet to mnostwo z nich pisze bo...pisze. dla zaspokojenia swoich emocjonalnych potrzeb, tego,ze ktos sie nimi zainteresowal,ale czesto nie przenosza sie na ''real''. tak czesto widze i slysze tez od innych. dla mnie to nienormalne ,ale moze to kwestia podejscia.

Gość dlategonicniewiem
Tak czy inaczej moj znajomy widac trafia na takie kobiety na portalu, ktore chca przeniesc znajomosc poza net, bo umawia sie na randki.

Gość RaZR
Kobiety robią tak samo. W dodatku są nie poważne, notorycznie odwołują spotkania, jak ktoś wyżej napisał, wcale nie chcą przyjść a tylko dopompować swoje ego. Nigdzie indziej nie otrzymują tyle komplementów jak nie w internecie. Nawet największa paszteciara z 30sto kilogramową nadwagą, która wystawi cyca albo kawałek uda dostaje zaraz jakieś komplementy. A co do autorki tematu, to jesteście parą że masz pretensje? Pocałował Cię przynajmniej?

Gość dlategonicniewiem
No przeciez, ze sie calujemy, piescimy itp.

Gość dlategonicniewiem
A raczej powinnam uzyc czasu przeszlego.

Gość kobiety nie wiedzą czego
chcą takie tam siedzą, albo d.z.i.w.k.i ... sam tam miałem pół roku konto około (sympatia.pl) i tylko jedna dziewczyna była chętna na kolejne randki i jestem z nią obecnie w związku, reszta albo nara po pierwszym spotkaniu (za pewne się nie spodobałem z urody szukały księcia z bajki, niby ze zdjęć się podobałem...) albo do łóżka i potem też nara... z czego tych drugich było więcej, na żywo ogólnie łatwiej ale nie mam ani czasu ani chęci na podrywanie kobiet w klubach barach itd. bo tam rzadko bywam (praca + hobby). Jedyne czego tam się nauczyłem to podrywu, naprawdę można nabrać doświadczenia w tych sprawach, jak ktoś ma problem z tym to polecam, wiem przynajmniej jak teraz gadać z kobietami i jak je bez najmniejszego problemu zachęcić do randki. No ale mam już swoją kobietę więc wiedza ta mi się nie przyda :)

Gość nierozumiem1111111112222222222
dlategonicniewiem - spotykaliście się 3 miesiące, calowaliście, pieściliście, a Ty wcześniej nie ustaliłaś z nim czy jesteście razem, czy to związek?? Czy np. usuwacie konta z tego portalu? Nierozumiem