Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylkowaaa33

wygląd "motylków" po porodzie sn

Polecane posty

Gość motylkowaaa33

dziewczyny posiadające wewnętrzne wargi sromowe większe od zewnętrznych - jak było u Was po porodzie sn? ja sie boj, bo mi sporo wystają, boję się z juz w ogóle bedzie tragedia z wygladem tam...

Gość motylkowaaa33
wiesz mi chodzi o to, czy one sie nie powieksza jeszcze bardziej od parcia itp

Gość motylkowaaa33
o wyglad po porodzie mi chodzi, nie w trakcie

Gość marttyskowa
U mnie nic się nie zmieniło- pomimo ze mam małe wargi- ale chyba gdyby sie powiekszały to bez znaczenia wielkość przed ;)

ale co sie ma powiekszyc od parcia? wargi sromowe? daj spokoj przy porodzie jedyne co to rozciąga sie wejscie pochwy. moze byc nacięte, moze popękac, moze pęknąć pochwa w srodku, może pęknąć szyjka z wargami nie dzieje sie nic

Gość moje wyglądały strasznie
były ogromnie spuchnięte. Położna masowała-rozciągała chcąc uniknąć nacięcia ale i tak to nic nie dało,musiała naciąć i jeszcze pękłam. Widok w lusterku masakryczny. Były chyba z 5 razy większe i całe sine.. Opuchlizna utrzymywała się jakieś 2 tyg. Nie mogłam tam dotknąć,żeby umyć tak bolało. Myłam pod prysznicem tylko lekko odchylając chyba z 15 razy na dzień bo to przynosiło ulgę i wietrzyłam. Teraz prawie 5 mies.po porodzie wszystko jest ok i już nie boli. Będzie dobrze.