Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sulka1989

szpital wyspiańskiego bielsko biała, cc

Polecane posty

Gość sulka1989

Witam!! W srode wybieram sie do szpitala wyspianskiego na planowana cesarke:) kto mial tam przeprowadzana cesarke w ostatnim czasie, i jak tam teraz jest??

witam ja niestey nie mialam CC porod naturalny jednak co do opieku super pielegniarki lekarze i polożna teraz jestem w II ciązy i mam nadzieje ze znow będzie mi dane tam rodzić pozdrawiam na kiedy masz termin CC ?????///

Moja przyjaciółka miała tam cc 5 miesięcy temu. Była bardzo zadowolona. Kilka pielęgniarek wrednych ale to zawsze może się zdarzyć.

Ona była ponad tydzień na oddziale bo mała miała jakieś komplikacje więc musiały zostać dłużej. Wtedy wiadomo, praktycznie cała obsługa się przewinie.

Gość sulka1989
Wszędzie tak jest że się trafi ktoś fajny, czasem ktoś wredny. Przezyc jednak będzie trzeba, tym bardziej że to zaplanowana cesarka więc mogę się przygotować jeszcze psychicznie. Jeszcze gdyby ktoś mógł mi napisać jak tam to wygląda krok po kroku bo ogólnie mam zgłosić się dzień wcześniej po południu

Witajcie! Jestem doula i zajmuję się wspieraniem przyszłych rodziców. Przygotowuję pary do wspólnego porodu oraz gdy jest taka potrzeba, towarzyszę kobiecie również przy porodzie. Do mojej oferty wprowadziłam ostatnio nową usłuę: "Rodzić Razem". To indywidualne przygotowanie pary do wspólnego porodu. 1-2 spotkania, podczas których pokazuję partnerowi, jak może wspierać swoją partnerkę podczas porodu, jak ulżyć jej w bólu porodowym. Dla kogo? Dla osób, które: - mają przymus leżenia, - mają nieregularne godziny pracy, - potrzebują spokoju i intymności podczas przygotowań do porodu, - już rodziły i chca tylko sobie przypomnieć niektóre informacje, - czują niedosyt po zajęciach w szkole rodzenia, Usługa gratis dla dwóch pierwszych par! Czekam na zgłoszenia pod adresem: magdalena@doula.pl Zachęcam do zapoznania się z całą moją ofertą na http://doulabielsko.wordpress.com/ Pozdrawiam serdecznie Magda