Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti91

praca w Norwegii POMOCY????

Polecane posty

Gość beti91

jak przekonac chlopaka zeby wrocił do Polski. Ludzie tak nie da sie zyc ja tu on tam... wkancza mnie taka sytuacja...

Gość a nie lepiej tobie
wyjechać do niego?

Gość Tiaaa-aa-aaa-aa
beti91 - no coz haslo "polska" to niestety kiepski argument ostatnimi czasy..

Gość beti91
tak ale nie zawsze w zyciu jest tak ze mozna porzucic wszystko...

Gość beti91
do Niego?? tak...ale to nie takie proste nie mamy tam nikogo... on w pracy a ja wiecznie sama a jak sie cos stanie?Nie znam jezyka

Gość beti91
w sumie to sa jego znajomi... ale oni akurat doprowadzaja mnie do szalu.Co sobota to nie mam z nim kontaktu bo sa imprezy..Nie wiem co robic naprawde.Dzis mial tylko 10 min czasu bo jak nie jeden kumpel to drugi ale wiecie co? mnie mowi "ze on czeka" ale jakby choc rzaz powiedzial ze ja czekam...:( doprowadza mnie to do rozpaczy

Gość Anabelle25
no ok norweskiego nie znasz, ale po angielsku chyba mówisz. Poza tym co się ma stać? I zamiast siedzieć w domu to byś się języka uczyła i pracowała.

Gość beti91
ha angielski! tak sie mowi ze za granica sie dogadasz ale jak przytjdzie co do czego to ani be ani me.Tak on zna angielski swietnie a ciezko mu sie jest dogadac nie raz. Z praca jest ciezko.Myslcie co chcecie ze len itd ale jestem chora przewlekle i nie moge pracowac z reszta lecze sie w Polsce i to wszystko takie trudne...

Gość Anabelle25
wiesz co pisanie, że ktoś zna angielski, ale ciężko mu się dogadać w tym języku jest sprzeczne:O Możesz iść na zmywak chociażby czy sprzątać, w takiej pracy nikt zdolnosci lingwistycznych nie wymaga. A skoro jesteś chora, nie możesz pracować to pewnie masz rentę. Współczuję, ale nie sądze był to najlepszy powód ku temu by chłopak miał zostawić dobrze płatną pracę, bo ty tak chcesz.

Gość fdgfggfh
jej chlopak pracuje, ale ona tez pracuje ciezko dupskiem dając swojemu chlopakowi

Gość beti91
chodzi o to ze on zna angielski ale ja idzie cos zalatwic to otwieraja oczy i tyle rozumiesz?? nie kazdy za granica zna angielski.Rente? w polsce? chyba musialabys juz roslinka byc... kurde w kropce jestem

Gość beti91
do fdgfggfh----> to ze twoja praca na tym polega nie oznacza ze wszyscy chca w ten sposob zarabia :D

Gość Anabelle25
to w takim razie w Polsce pracujesz skoro nie masz renty. Ja na twoim miejscu bym pojechała, chyba lepiej pracować tam gdzie więcej płacą? Czego ty sie boisz w ogóle?

Gość beti91
nie.Nie pracuje i nie mam renty. Jak wyjade zabiora mi lekarstwa i co wtedy???