Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fakima

Spowiedź chuderlaka- czy ilość i jakość jedzenia jest adekwatna do naszej wagi

Polecane posty

Witam, ciekawa jestem co spożywacie, mam dość słuchania że jem mało bo cały czas coś mielę w gębie a waga ani drgnie. Od razu dodam że tarczyca zdrowa i nie trafi mnie żadna choroba, jeszcze. Może macie ochotę na taką spowiedź, czy to faktycznie szybka przemiana materii czy po prostu niedojadamy. Dodam że ważyłam więcej o 5-7 kg ale to było za czasów diet i objadania się, teraz jem keidy jestem głodna i waga stoi, a przyznam że odwidziało mi się i chciałabym trochę przytyć. Ale do rzeczy, ja dziś wciągnęłam: woda z cytryną, ciepła, na dobry początek 2 x kawa rozpuszczalna bez mleka z 1/2 łyżeczki cukru brązowego zioła Śniadanie o 12 30 2 jaja na miękko, 2 kromki chleba staropolskiego, z małą ilością masła, do tego pół pomidora, ogórek kiszony, kawałek fety 30g, kostka serka kiri-kiri, 15 oliwek nadziewanych papryką.

Nie trawi mnie choroba a nie trafi ;-) Pytam i proszę o spowiedź inne chuderlaki.

Gość magda78u9q
ja mam 170cm i waze 55kg. Jak do tej pory zjadłam tylko dwie kromki chleba razowego żytniego, jedna z szynką a druga z białym serem i swiezym szczypiorkiem. teraz piję kawę.

Gość Cz-a-r-o...
38 lat -168cm - 94-65-96 - po prostu jem to co jest zdrowe dla mnie - duzo warzyw, ryb, z mies - chuda wolowina, piers z kurczaka...oraz duzo warzyw - nigdy nie bylam na diecie!!!!!!!!!!

Gość Hssbs
ja przytylam w ciagu pol roku 4 kg wazylam 46 kg przy zwroscie 165,bylo mi zle z tym bo wszyscy mnie wytykali paluchami jaki chudzielec i wzielam sie za siebie ,zaczelam poprostu wiecej jesc np jak jakdlam nasniadanie 2 komki chleba tak dolozylam sobie 1 i jem 3 tak samo na kolaqcje,obiadu wiecej kaszke manna na mleku prawie codziennie banany i inne owoce zaczelam jesc rzeczy ktorych wczesniej nie jadlam bo niewygladaly smacznie i udalo sie mam teraz 50 kg:)

Gość Nie wiem czy jestem chuderlaki
em bo wage mam przy 164 - 55kg, ale w pasie mam 56cm Dzis zjadlam: 3 bulki ziarniste z serem, malosolnym, pomidorem, cebula, 2 jablka, jogurt 0,4l, 2 czekolady biale i mala miske salatki Jeszcze nie jadlam obiadu

96 cm w pupie to zdrowo ;-) Ja mam 60 cm w talii 85cm w pupie, 45 cm w udach chcialabym przytyc w obwodzie pupy i ud 2-3 cm, nie wiecej i troche na twarzy, 3 kg w zupelnosci by mnie radowalo U mnie doszly 2 szklanki soku z burakow i jablka, lizak ciupaciups ;-) gotuje rosol, na piersi z kurczaka, na pewno zjem jednego cyca z czyms najwiecej jem w nocy zobaczymy prace mam siedzaca, przy komputerze, takze powinno sie odkladac cwicze 40-80 min dziennie 4-5 x wtyg czyli bez szalu