Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaaaaaapa

Jestem absolutnie totalnie niefotogeniczna !!

Polecane posty

Gość olkaaaaaapa

Na co dzień kazdy mi powtarza że jestem ładna no i jak patrzę w lustro to nie jest tak żle ale na kamerze czy zdjęciach wyglądam jak facet z ogromną kwadratową gębą :o Najgorsze jest to że w październiku ide na wesele ze swoim nowym facetem i jak nas zaczną kamerować i fotografować to się zdziwi jaką ma "uroczą" kobite :o Nie wiem jak to zmienić, jak się nie uśmiecham to ma kamerze wyglądam jakbym miała depresję a jak się usmiecham to mam jakieś krzywe zęby i debilny wygląd, sama nie wiem jak się zachowywac żeby wyjść jak czlowiek :/

Gość oszok
tez jestem niefotogeniczna jedno oko mi "ucieka" na zdjeciach\ tragedia

Gość BUAHAHAHA
mam to samo, brzydka nie jestem ale na zdjeciach MasAkrA

Gość olkaaaaaapa
mi jedno oko opada poza tym robią się malutkie, nos się wydłuża, policzki zapadają, cera robi się ziemista i kwadratowa, masakra :o

Gość Livia_85
Niestety ja też mam to samo. Możesz wcześniej sama porobić sobie zdjęcia, ćwicząc różne miny. Może uda Ci się wypracować jakiś sposób na to, żeby nieźle wychodzić na zdjęciach. Możesz poprzeglądać fotki różnych kobiet, modelek itp. i może spróbuj jakoś je naśladować przy pozowaniu.

Gość olkaaaaaapa
w dodatk mój facet chce koniecznie zdjęcie ze mną na tym weselu pewnie będzie to nieuniknione w dodatku zostanie mu pamiątka w formie mnie na filmie :o

Gość ghhgjhjk
Ja to samo, na żywo brzydka nie jestem a na zdjęciach mam ryj jak obornik 🖐️

Gość fotogeniczności
się nie nauczysz, bo to się ma albo nie ma, ale można bardzo poprawić to jak się wychodzi na zdjęciach. Musisz się nienaturalnie prostować, za bardzo wytrzeszczać oczy, to co się zapada - rozświetlić (nawet białym cieniem), a to co jest za duże skorygować ciemnym pudrem :)

Gość olkaaaaaapa
Livia mój facet tyle razy prosił mnie o zdjęcie, czasami robię telefonem po 50 zdjęć i jedno może dwa wychodzą w porządku i m wysle, na reszcie się wogóle nie poznaje. Próbowałam tylu min i różnej mimiki że już się zmarszczek od tego nabawiłam a i tak nie potrafię fajnie wyjśc na zdjęciu :/

Gość vfdvfdvfd
nie chce cie smucic, ale pewnie w rzeczywistosci taka jestes jak wychodzisz na zdjeciach, a zyjesz wyobraznia jaka to pikena jestes. aparat nie klamie

Gość olkaaaaaapa
fotogeniczności dziękuje za rady będe próbować, te swoje zapadniete policzki na zdjęciach rozjaśnie jasnym podkładem albo puderm bo jak na razie na policzki nakładałam bronzer a to chyba był zły pomysł a poza tym zauważyłam właśnie że jak bardzo nienaturalnie się wyprostuje i głowę wyciągnę bardziej przed siebie to chyba jest lepiej niż jakbym była w zwykłej pozycji. Będe próbowac z tymi wytrzeszczonymi oczami ;) obym nie wyglądała na wariatkę ;)

Gość gfybym wygrala
to ja tak - na zdjeciach z komputera wygladam świetnie, w lustrze sredniawo, w aparacie oboze! jak masakra...1 na 1000zdjec wychodzi dobrze ;( na kamerce wygladam przyzwoice nie rozumiem tego ;(

Nienawidzę kiedyś ktoś mi robi zdjęcia, to wyglądam na nich jak paszczur -w sumie to normalnie tez tak wyglądam;/

Gość olkaaaaaapa
vfdvfdvfd w ogóle się nie uważam za żadną piękność !! Uważam że jest ładna ale do piękności to mi dużo brakuje, zreszta moja siostra i ama które sa bardzo szczere same mi mówią że jest okropnie niefotogeniczna i w ogóle do siebie nie podobna.

Gość olkaaaaaapa
u mnie jest największy problem z kamerą niż zdjęciami, na kamerze to już jest klapa totalna, dlatego nei lubię wesel bo jak się potem widze to ryczę po nocach i mam doła przez tydzień

Gość polidaktylia
ja tak smo -unikam zdjec tylko do dokumentow s e robir

Gość fotogeniczności
spróbuj, właśnie wracam z sesji :). Było 6 modelek, i to jak wychodziły na zdjęciu mało się miało do tego, jak wyglądają w rzeczywistości. Niektóre bardzo zwyczajne, a na zdjęciach ogień, jedna np. super z buzi a na zdjęciach totalnie traciła urok. To z tymi oczami się sprawdza. Popatrz czasami jak zachowują się dziewczyny, które zawsze ładnie wyglądają na zdjęciach podczas robienia zdjęć - na 80% będą nienaturalnie stały, będą miały szeroko otwarte oczy i coś nienaturalnego z ustami (albo wyszczerz, albo otwarte usta) + zawsze kiedy każesz ustawić im się z profilu będą próbować stawać zawsze z tego samego boku ;)

Gość olkaaaaaapa
no właśnie wiem że mam lepszy prawy profil i zawsze staram się bardziej odchylać głowę w lewą ;) fotogeniczności, dzięki za rady będę się stosowac może mi to pomoże :)

Gość hiena,699
mam koleżankę która na zdjęciach wygląda po prostu okropnie w rzeczywistości fajna laska z twarzy :p

Gość ja też szukam butów .
szeroko otwarte oczy hmmm nigdy tego nie próbowałam, teraz sobie fotkę tzasnęłam z takimi i od razu lepiej :)))))))

Gość ghhgjhjk
a ja mam duże oczy i jak je wytrzeszczę to wyglądam jak niedorozwinięte ufo! :o

Gość gość
Ja za to na zdjęciach zawsze mam wielki łeb, małe oczka, uśmiech psychopaty i tłuste włosy