Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co w tym chodzi.___?

jestem jakaś głupia czy co? czym sie róznią te dwa laptopy?

Polecane posty

Gość Ł Zebiusz
Przejrzyj specyfikację, inny procesor, RAM, twardy dysk. Ten tańszy do internetu, filmów, gg w zuepłności wystarczy.

Gość mst
procesorami matołku chociażby

Gość w ogromnym przelocie
Procesor, karta graficzna i inne.

Gość recr
różnią się tym co najważniejsze w kompie - kartą graficzną i procesorem

jestem komputerowym laikiem :( a powiedzcie lepszy ten: Notebook SAMSUNG NP300E5C za 1699zł czy Notebook HP CQ57-435SW za 1499zł czy Notebook ACER AS5749Z-B963G32MNKK za 1399zł która marka lepsza? glownie do internetu, muzyki ale tez do photoshopa, grafiki, worda

Gość Ł Zebiusz
Jak liczysz każdy grosz to Acer da radę, jak nie - to bierz Samsunga.

wole ten który bedzie bardziej wytrzymaly, wydajny, lepsza bateria przede wszystkim, lepszy procesor, czyli Samsung? a lepiej 13 czy 15 cali?

Gość Ł Zebiusz
A jaki masz budżet?

1700zł jestem w stanie wysupłać ale jeśli ten za 1400zł jest równie dobry to kupilabym tańszy, najlpeiej żeby był lekki i wydajny. Do wszystkiego własciwie moze zpominieciem gier, bo nie gram. I żeby miał dobre WIFI

Gość Ł Zebiusz
Ja oceniam tylko na podstawie specyfikacji. Ostatnio byłem w sklepie i oglądałem z 10 wystawionych notebooków, jakość wykonania niektórych modeli w cenie 1700zł mnie przeraziła. Kupiłem Toshibę za 1700zł, ale potrzebuję go tylko do przelewów bankowych, chociaż na Twoje potrzeby też by starczył. Wszystko dobrze spasowane, nic nie stuka, nie puka, procesor w sumie lepszy niż te B960, bo z nowszej i bardziej oszczędnej serii i3. Niestety to jest nowość i w PL tego modelu nie widzę - Toshiba C850-16W, z procesrorem i3-2310m, 4GB RAMu, 500GB twardy dysk, zintegrowana grafika HD 3000 - ja kupiłem za granicą. Może nastaw się na te dwa - ten Acer i Samsung - ten model: http://www.mediamarkt.pl/notebook-samsung-np300e5c-a01pl,id-308747 - wybierz się do sklepu i obejrzyj, zobacz jak się pisze, jakie spasowanie materiałów. Wydajnościowo są praktycznie identyczne, teraz ważą się wrażenia estetyczne, użytkowe.