Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surówka z kiszonej kapusty

Szczury wychodzą z sedesów

Polecane posty

Gość surówka z kiszonej kapusty

Groza na osiedlu Zachód w Stargardzie Szczecińskim. Blok opanowała wataha szczurów! Ohydne gryzonie są praktycznie wszędzie. Wychodzą z sedesów, skaczą na ludzi. Lokatorzy chodzą uzbrojeni w pałki. Cały artykuł: http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14924783,wiadomosc.html

Gość ciekawa strona...
fotka jest

Gość nowy prawik na kafe
żałuję, że otworzyłem tego linka

Gość dziękuję za
to szczury z jedynej słusznej partii PO mało im forsy to teraz dybia na mieszkania

Gość martyna kownacka
jak sie ostatnio zesralam do kibla 10 kilowym gownem to 3 szcury wielkie jak koty wyskoczyly piszczac, ja piedole!

Miałam ten sam problem w poprzednim mieszkaniu, na bidzie żyliśmy. Szczury latały po klatce, wychodziły z sedesów, a jak klapy unieść nie mogły, to przegryzały rury. Moi sąsiedzi mieli horror, a my mieliśmy kota - kuwetę miał w kiblu i szczury niechętnie wchodziły :o

Gość ciekawa strona...
no, ja bym z takiej toalety nie korzystała. Szczur to paskudztwo. Miałam mysz w mieszkaniu przez kilka dni, ale to jednak co innego choć też nieprzyjemnie jak w nocy drapie za boazerią.

Gość ciekawa strona...
Hodowlane to ok. Widziałam taki film o anglikach zafascynowanych hodowlą szczurków. Takie zwierzęta są czyste, zaprzyjażniaja się , itp.