Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manutteek98

Co ja jako rodzic moge dac mojemu synkowi na pierwsze urodziny?

Polecane posty

Gość manutteek98

Proszę o propozycje :)

Gość Moje propozycje
-medalik, albo jakiś delikatny wisiorek z grawerem / bransoletka z grawerem

Gość t54t54t54t54
To chyba TY powinnaś najlepiej wiedzieć -jako Rodzic!

Gość mama 6latki :))
Zależy ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć :) Ja na 1sze ur. córki kupiłam z mężem taki rowerek z raczką. Pomysł z medalikiem fajny całkiem :) podoba mi się ;) choć może bardziej na chrzest... niby pierwsze ur. są raz :D ale idąc tym tokiem myślenia każde są tylko raz :D Więc może jakąś fajną zabawkę? Nie wiem w sumie...:)

Gość manutteek98
a jakies ubranko tez moze byc? bluzeczka? kurtka np.? Czy bardziej na zabawki stawiacie?

Gość jghlkkhjkjl
nic nie kupuj, i tak sie nie zorientuje ;)

Gość mama 6latki :))
ja stawiałam bardziej na zabawki bo ubranek miałam aż za dużo :D ale myślę, że jakieś fajne ubranko też może być ;) Choć powiem szczerze, ze maluch chyba bardziej się z zabawki ucieszy... ale to naprawdę indywidualna sprawa :))

dobra rada ta wyżej bo dziecko i tak nie będzie wiedziało ,ja akurat lubie kupować moim dzieciom zabawki ,więc dostał zabawki ,ubrania też ale co mu po ubraniach ,zabawką chociaż chwile sie pobawił.

Gość Haha ha h
Ubrania/szmatki, zabawki banalne to :/ coś tak nieorginalnego na 1urodziny. Zabawek pewnie ma sporo, co mu po ubranku z którego zaraz wyrosnie!? Niech ma pamiątkę a nie . Medalik fajny pomysł

wystarczy ze urodzinki wyprawiasz, kupywac nic nie musisz dla roczniaka.Im starsze dziecko to juz bardziej wypada mu jakis prezent dac,a dla takiego malucha wystarczy sama impra

Gość jaaaaaz
może spędzaj wiecej czasu z dzieckiem - lepiej je poznasz i nie będziesz miec takich dylematów.

Rodzice zazwyczaj nic nie dają prezentów tylko robią imprezę, no chyba że np nie są ze sobą, wtedy rodzic z którym nie mieszka dziecko przychodzi bardziej jako gość i wyobrażam sobie że powinien dać prezent przynajmniej taki jak chrzestni.

Z kokardą , uwazam ze jesli dziecko już jest w wieku szkolnym, to tak, mozna dac jakis prezent np rolki,jakiegos fajnego miska,czy chocby nawet te 50 zł jako prezent urodzinowy, plus ciasto,tort, ale takie malenstwa,roczne czy dwu letnie ,wystarczy zwyklą malą imprezke zrobic, bez zakupu prezentu

Oczywiście że tak, ale na pierwsze urodziny nie widzę sensu kupowania prezentu urodzinowego dla własnego dziecka :)

Gość kikolec
ja tez nic nie kupowalam,corka dostala wystarczajaco duzo zabawek, ubranek,z tego co pamietam to od jednych dziadkow dostala pieniazki i za to jej cos kupilam a reszte odlozylam

ja nie widzę sensu kupowania medalika na urodziny ,takie rzeczy to na chrzest chyba się daje .