Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korporacyjny żuler

dlaczego dziewczyny z netu ukrywają albo "podrasowują" swój wygląd ?

Polecane posty

Gość korporacyjny żuler

chodzi mi o takie co chcą się spotkać przez umieszczanie profilu na serwisie randkowym. przecież i tak w realu wszystko wyjdzie. one chyba myślą że jak w ten sposób "zaskoczą" wyglądem to facet przyjmie to bez mrugnięcia oka. czy jak? dlaczego kobiety tak robią??

Gość kierowca bombowca
a miales taka sytuaje??

Gość korporacyjny żuler
ja tam na przykład daję normalne zdjęcia bez upiększeń. kłamstwo na samym początku nie wróży dobrze żadnemu związkowi.

Gość 0144544111
ja tak robie..wiec ci powiem... 1)robie to by wiecej facetow zwrocilo na mnie uwage 2) chce zeby inne kobiety zazdroscily mi zdjec, chce czuc sie lepsza od nich (nie jestem les) 3) mysle, ze gdy dojdzie do spotkania w realu to facet: a) niezauwazy tuningowanej fotki b) zaurocze go swoją osobowoscią i podrasowane fotki nie bedą tematem do rozmowy :P PS: wielu facetow tez to robi, najczesciej doklejają swoją twarz do umiesnionej sylwetki (ci bardziej zdolni) , reszta tuszuje blizny, pryszcze i najczesciej zawyzają swoj wzrost...nawet jesli facet ma 175 to pisze 180 albo wiecej :O

Gość korporacyjny żuler
miałem taką sytuację. trochę mnie to zdenerwowało że okazała się nieco inna z wyglądu. ale pogadaliśmy i nie pasowaliśmy do siebie charakterami.

Gość 0144544111
PS2 : jestem z facetem z internetu w zwiazku juz 3 rok , dalam mu mega podrasowane fotki a jego nie widzialam prawie wcale, mial jedno zdjęcie..stal w bramie :D w garntiturze w cieniu, ledwo bylo widac twarz..a w realu przyszedl bardzo fajny mlody mezczyzna :classic_cool:

Gość kierowca bombowca
a jak dziewczyna ma pryszcze to co moze bys sie z taka umówil?? pryszcze znikna a charakter zostaje np. wiec wtedy ona ma szanse pokazac swoja osobowość co innego jakby np powiedziała ze ma 170 a miałaby 150, albo klamstwo dot. pracy, szkoly itp.

Gość korporacyjny żuler
jak ma pryszcze to na czas kiedy ich nie "usunie" niech da sobie spokój z randkami...

Z tym zawyżaniem wzrostu przez facetów to prawda:) Zwłaszcza jak dziewczyna pierwsza napisze, że jest wysoka. Skłonność do kłamstewek albo ktoś ma albo nie, a druga strona albo to toleruje albo nie;) Ja tam ściemniaczy nie traktuje całkiem poważnie i rzeczywiście można się zdenerwować po kilku takich spotkaniach... Jak ktoś myśli serio to szkoda czasu na takie spotkania.

To pisz laskom by przed okresem się z Tobą nie umawiały (albo kiedy je tam wysypuje):D No ok, obrabianie fot jest oszustwem jakby nie patrzyć, mi by było głupio coś takiego zrobić, ale chyba większość liczy, że dzięki temu ktoś pozna ich charakter a wtedy uroda nie ma już takiego znaczenia.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Dziewczyny podrasowuja swoj wyglad bo faceci patrza tylko na wyglad.