Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka SuPEnCeSs

Chłopak któremu dokuczaliśmy napluł na mnie i zawiesili go w prawach ucznia :)

Polecane posty

Gość Kaśka SuPEnCeSs

Dobrze mu tak. Zero, myślał że jest lepszy od nas mimo iż zawsze przychodził w jakiś szmatach i miał stary plecak. W czwartek na przerwie popchnęłam go na ścianę - nikt go nie lubił -a on mnie opluł. To oplucie widziała nasza nauczycielka. W piątek wezwano jego matkę do szkoły, ja powiedziałam mojej że to zero mnie opluło i teraz jest zawieszony :D

Gość hehhh,,,no
a do jakiej szkoły chodzicie, gdzie?

Gość Kaśka SuPEnCeSs
Warszawa, ale nie powiem jaka szkoła :)

Gość hehhh,,,no
oj czemu podaj co ci szkodzi|?

Gość w przyszlosci pewnie
jak kazdy biedny w glupiej Polsce wyladuje w kiciu, a jak z niego wyjdzie, to mam nadzieje ze takiej glupiej obludnej dziwke jak ty tak wpierdoli w ciemnym zaulku ze juz sie nie pozbierasz, wtedy zobaczysz co to jest kpina z czlowieka jak on wyjdzie z sadu w zawiasach a ty z oszpeceniem na cale zycie, ale nalezy ci sie. Jedna amerykanka tez taka byla jak ty chlopak oblal ja kwasem, leczy sie do konca zycia bedzie szpetna, ale takie jest prawo dzungli, jak ty kogos nie szanujesz to cie zdejma....

Gość Jak mozna byc tak podłym
dobrze ci tak głupia pisdo. Szkoda ze ci nie wyjebał w ryj. W paczce mocna a jak sam na sam to portami trzęsie. Znam takich jak ty. To ty jestes zerem i gooownem. Szkoda ze nikt nie zrobił z ciebie kozła ofiarnego. Ciekawe jakbys sie poczuła. To ze ktos jest biedniejszy nie upowaznia cie do takiego zachowania.

Gość Jak mozna byc tak podłym
A powiedziałas mamusi dlaczego cie opluł? Brak odwagi? To ty jestes zerem.

Gość vertigo balans
Potem się zdziwisz, że twój nielubiany kolega, albo się powiesi, albo komuś zrobi krzywdę. WY po prostu będziecie współodpowiedzialni, tego co może się stać, nie mówiąc o tym co teraz się dzieje. Co do psychicznej konstrukcji, skłonności, nie różnisz się od strażników, kapo, w obozach zagłady, czy to w nazistowskich Niemczech, czy bolszewickiej Rosji. Czujesz się nikim, więc poniżając kogoś, kto ci nie zawinił, podnosisz sobie samoocenę. Golding miał rację...

Gość vertigo balans
a rzeczywiście, to się pojawia cyklicznie :D

Gość kazdy ma swoja wytlrzymalosc
któregos dnia chlopak przyjdzie ze spluwa dziadka i powsytrzela was jak dzikie kaczki:)