Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malika...

wychowuje dziecko, ktore mysli, ze jestem jego matka

Polecane posty

Gość malika...

witam, syt jest powazna i skomplikowana. z siostra blizniaczka wychowalysmy sie w domu dziecka. wyszlysmy na prosta i mimo braku rodziny i przyjaciol udalo nam sie skonczyc licencjaty i otworzyc mala dzialalnosc. siostra zaszla w ciaze i nigdy nie chciala o tym mowic, powiedziala jedynie, ze dziecko nie zostalo tak poczate jak powinno i nie chce do tego wracac. dziecko ma teraz 4 lata. siostra zmarla jak dziecko mialo niespelna roczek. dzieckiem zajmuje sie ja, siostra ciezko chorowala. jeszcze w trakcie choroby tak balysmy sie, zeby mala nie trafila do domu dziecka, ze siostra leczyla sie na moje dokumenty, tzn ja zyje teraz jako siostra i dziecko mysli jak i wszyscy dookola, ze to ja jestem jego mama. ostatnio zaczepil mnie na ulicy facet, ktory z tego, co sie domyslam moze byc ojcem dziecka, dziecko jest (tak mi sie wydaje) do niego podobne. domyslam sie rowniez, ze siostra mozliwe, ze zostala zmuszona do tego seksu i stad jej niechec mowienia jak zaszla w ciaze i kto jest ojcem. ten mezczynzna wie, gdzie jest moja firma i juz go kilka razy tam widzialam, spotkalam go tez pod przedszkolem malej. nie wiem jak sie zachowac, facet powiedzial, ze wrocil, zeby mnie przeprosic i sporbowac od nowa. widzial dziecko, moze sie czegos domyslac.... nie jestem pewna, jakie byly relacje miedzy nim a siostra, poza tym nie chce, zeby wyszlo na jaw, ze nie jestem ta osoba, za ktora sie podaje i jako ktora teraz funkcjonuje. jak sie zachowac? co robic? myslalam o ucieczce w ostatecznosci, ale nie mam az tak duzo oszczednosci.... w kacie ur ojciec wpisany jest nieznany, ale co jesli ten zacznie teraz dochodzic swego?

Gość errettr
trudna sytuacja... wspolczuje

Gość az trudno w to wszystko
uwierzyc

Gość Bronisław KomorowskI
też tak miałem, więc wiem co czójesz

moze nalezy juz zostawic to tak , jak jest.Nie wyobrazam sobie tego odkrecic. Tez mi trudno w to uwierzyc , ale chyba taka sytuacja jest mozliwa .Zycie jest czesto tak skomplikowane.