Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksy wracaja

Nadal cos we mnie siedzi z dawnej mnie

Polecane posty

Gość kompleksy wracaja

Kiedys bylam zakompleksionym,cichym dzieckiem, wpadlam w depresje. Czasami sie zdarzylo ze ktos mi dokuczyl czy cos.Glownie to wina moich rodzicow ze mnie tak wychowali ale co zrobic, dluga droga przede mna, jest lepiej o wiele, juz sie nie trzese jak mam na kogos spojrzec,nawet zagadam.Ale lapie sie na tym ze w grupie mowie niepewnie, i chyba najmniej.Jednak mam poczucie ze jestem wazna dla ludzi,ze chca mnie poznac i chyba nawet lubia.I tu sie zaczyna - uciekam, odzywaja sie dawne kompleksy.Nie wiem juz, w glowie mi sie miesza czy ja sie zmienilam czy ludzie poprostu na poczatku sa bardziej kulturalni wraz z wiekiem a pozniej i tak mnie obgadaja.Doradzcie cos.

Gość kompleksy wracaja
up

Gość kompleksy wracaja
nic nie poradzicie?

Gość teraz to takie czasy ze chamst
wo i prostatctwo panuje a jeden by drugeigo w lyzce wody utopił

Gość kompleksy wracaja
No tak ale to tez wina rodzicow jak mnie wychowali. Nie dziwie sie ze nie przepadali za mna, bylam gburowata a tak naprawde w srodku przestraszona choc staralam sie grac obojetna... Teraz jest troche inaczej tylko ze to wszystko do mnie wraca

Gość kompleksy wracaja
up

Gość teraz to takie czasy ze chamst
nie wiem co Ci radzić. TEraz każdy się rozpycha łokciami a człowiek, który sam jest niedopieszczony z trudnem się będzie zmuszał do adorowania innych.