Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko..takie.mam

Czy któras z was umówilaby sie z nizszym od siebie facetem ?

Polecane posty

inna rzecz to ze niscy faceci czesto maja kompleksy ktore im wystaja;/

ROR- fakt że mam, ale obserwacje poczynione na mieście wskazują, że mało która się na to decyduje, chyba, że sama jest b wysoka. takasobiejestembabka - ja nic nie zwalam, stwierdzam tylko, że gdyby Twój meno był od Ciebie niższy ( nie teraz, za pomocą magicznej różdżki by sie skurczył, tylko jak się poznaliście) to pewnie byś go nie brała pod uwagą jako potencjalnego partnera.

Pod słowo "rzuciła" możesz se podciągnąć wszelkie inne oznaczające koniec znajomości:P I aktualnie trolujesz bo ZNOWU mówisz, że lepiej wiesz co kto myśli🖐️

"frodo the niziołek ROR- fakt że mam, ale obserwacje poczynione na mieście wskazują, że mało która się na to decyduje, chyba, że sama jest b wysoka" maloktora nie znaczy , ze zadna - wiec po co zakladsz ze ktos jest/nie ejst w jakies grupie skoro sama tej osoby nie znasz? "takasobiejestembabka - ja nic nie zwalam, stwierdzam tylko, że gdyby Twój meno był od Ciebie niższy ( nie teraz, za pomocą magicznej różdżki by sie skurczył, tylko jak się poznaliście) to pewnie byś go nie brała pod uwagą jako potencjalnego partnera" a skad wiesz do ktorej grupy ona nalezy i ajkie ma preferencje, hm? ja mam 1.70 i nie lubie zbyt wysokich facetow , nizsi mi nie przeszkadzaja - ale duzo bardziej wysocy tak;/

Wilku - nie, nie rzuciła, ani nie koniec znajomości:P Dobra, dobra, trochu racji masz z tym, ze wiem co kto myśli, taki nawyk:P Ale kurde, sama przyznasz (tzn wiem, że na złość mi nie przyznasz) że naprawdę to jest wyjątkowa rzadkość, żeby kobitka związała się z niższym, a jeszcze bardziej wyjątkowa, żeby potem nie wchodziła na taką kafeterię i nie marudziła, że sie źle czuje przy swoim facecie i że szpilek nie może ubrać, a ona tak kocha szpilki.

ROR - nie twierdzę, że żadna, bo i mnie się zdarzało takie pary widzieć (raz b brzydko skomentowaną przez cud-laseczki) no ale kurde. Przypadki są chyba tak marginalne, że jakby ich nie było, prawdopodobieństwo trafienia 2 jednym temacie, na jednym forum...ale ok.

Szczerze to zwykle się nie przypatruję ludziom i nie rozważam kto jakie ma buty i czy po ich zdjęciu on jest wyższy czy może ona. Więc Ci nie powiem co się spotyka najczesciej bo mam ciekawsze rzeczy do roboty. A zwykły rachunek prawdopodobieństwa wystarczy zrobić (niskich facetów i wysokich kobiet jest mniej niż tych przeciętnego wzrostu) plus wziąć pod uwagę kompleksy faceta który nie będzie startował do wyższej od siebie to może być rozwiązanie na Twoje obserwacje. BTW, moja matka od ojca była wyższa.

A o istnieniu kafe większość kobiet nawet nie wie, więc za Chiny nie możesz uznawać tego forum za wiarygodne źródło informacji. Tak naprawdę to dość małe forum.

Gość Zuzanna Amelia & 16
Witam towarzystwo. Znowu o wzroscie gadamy ?

Wilku - kompleksy nie kompleksy, ale tak jest. Niezakompleksionego niskiego wysoka dziewczyna raczej ( raczej) też nie weźmie, ze względów kulturowych na przykład. Co do tego, że kafe to małe forum - nie napisałem, że w chodzi na kafe, tylko na coś w stylu kafe. Jak jeszcze wzrost nie był moim ulubionym tematem, tylko moim jedynym tematem to wchodziłem na anglojęzyczne fora. I tak samo laski mające niższych się żaliły,a to że szpilki, a to ze sie źle czują.

Bo w necie tylko żalić się przychodzą. Kto szczęśliwy lezie na forum by założyć temat "jestem zadowolona"? Weź wyluzuj, lasek powyżej 175 też jest tyyyle, że ich zdanie strasznie znaczące jest dla reszty populacji, na serio.

Gość Zuzanna amelia & 17
Dokladnie. Na forum ludzie przychodza jak jest im zle a nie jak jest im dobrze.

Wilku - ale jednak im ten wzrost faceta ciąży. I nie mówimy o laskach powyżej 175 tylko o wyższych od faceta. Czyli np dla autora tematu są to wyższe niż 170, a tych jest troche, dla chłopaka 165 są te od 166 w górę, czyli jeszcze większa grupa itd.

Gość Zuzanna amelia & 17
Frodo - ale nikt nie twierdzi , ze wzrost nie ciazy. Wiadomo ze ciazy. Niski wzrost u faceta to troche tak jak maly biust u kobiety. Wiadomo ze faceci wola wiekszy. Ale jednak nie kazdy skresli od razu babe za to ze jest placska i szanse na znalezienie kogos sa.

Ty masz 175 więc się nie martw o niższych kolegów, poradzą se:P Poniżej 170cm a powyżej 20roku życia poznałam może 1 faceta i o ironio właśnie z nim się spotykałam, więc wg mnie to marginalny problem a Tobie się nudzi. Taka sama ilość kobiet jest pewnie odrzucana przez facetow ze względu na wagę czy rozmiar cycków (tak, tez pełno takich wypowiedzi w necie jest) i jakoś nikt tu nie użala się.

Zuza - nie do końca tak jest. Bo np raczej nie ma sytuacji, gdzie rodzina czy znajomi mówią facetowi, że pojebało go że się z płaską zadaje, a dziewczynie która bierze, nie niskiego ale niższego od siebie, to się często zdarza o czym tu często laski piszą. Wiem, że Ty i Wilku jesteście wyjątkami;), ale dla wielu dziewczyn jest to presja nie do przejścia.

Gość Zuzanna amelia & 17
Frodo - jezeli dla dziewczyny to co ludzie powiedza jest dla niej presja nie do przejscia to ja bym polecala kazdemu trzymac sie od takiej dziewczyny z daleka i na pewno nie wchodzic z nia w zadne blizsze relacje. I to z wielu roznych wzgledow. ­ Czesc KW. Nie wiesz czasem co slychac u wspolnych znajomych ?

No jestem niska, jak wiele moich koleżanek, a te wyższe zwykle mieszczą się w 172. Wiesz, to tak jakbym ja marudziła, że facet 200cm będzie wolał jednak wyższą. No nawet jak będzie wolał, co mnie to? Takich facetów nie jest wielu by to mi rujnowało życie.

Gość Zuzanna amelia & 17
Dalam sobie rade w takiej sytuacji chociaz lekko nie bylo.

Gość fdgd
a to nie jest przypadkiem tak ze frodo i inni użalacze pisza tu bo nie maja tak naprawde innych ciekawych tematow do rozmowy za to na temat wzrostu i innych swoich wad maja mnostwo do powiedzenia i dyskusja sie toczy na tysiac stron w dziesiatkach topikow wiecznie o tym samym:D