Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherine999

Coś dziwnego z piersiami ! POMOCY !

Polecane posty

Gość Katherine999

Witam ! Od pewnego czasu zauważyłam zmianę w moich piersiach, otóż brodawki i sutki są większe , pobolewają mnie pachy a jeden z sutków stał się troszkę taki ciemniejsze jakby fioletowy . Miesiączkę miałam normalną w terminie ale przed miesiączką zrobiłam 3 testy i wyszły negatywnie , jeszcze potem dzień po miesiączce 2 testy również wyszły negatywnie , oraz teraz nie dawno ostatni robiłam w czwartek rano i w środę rano również wynik negatywny , więc jeśli mogę wykluczyć ciążę to co to może być ? Dodam również że widać bardziej gruczoły łojowe . To na bank nie jest ciąża bo nie ma objawów i 7 testów wyszło negatywnie , więc co to ? pomocy !

Gość Perw mobilna
Może nowotwór?

Gość Katherine999
2 sutki i brodawki są trochę większe . Sama nie wiem ale idę 22 września do ginka, ale jeśli testy wykazują że nie jestem w ciąży to nie mam się chyba ciążą martwić co nie ?

Gość Katherine999
Może chociaż ktoś miał podobnie ? proszę piszcie boję się !

Gość Perw mobilna
Ja jej piszę, że może mieć nowotwór, a ta się boi, że jest w ciąży. Niektóre dziewczęta są porąbane. :D

zmiany w strukturze, ale także wyglądzie piersi są zawsze stanem niepokojącym, wymagającym konsultacji z lekarzem - jeżeli utrzymują się dłużej niż jeden cykl.