Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sralała Ala

Jestem kobietą i w ogole o siebie nie dbam. Nie mam dla kogo i po co...

Polecane posty

Gość Sralała Ala

Lat 23 nie depiluje sie od 5 lat nie ubieram sie ładnie, chodze na codzien w ''adidasach'' zwyczajnych sportowych butach juz sa zniszczone i brudne ale nie oplaca sie ich prać, mam inne wyjsciowe buty w duzo lepszym stanie nie zakładam miniówek z wiadomych wzgledow, najczesciej noszę dlugie spodnie - mam dwie pary, a latem ? rybaczki - tam gdzie widac łydke podciągam skarpetke. Chodze w zwyczajnym tshircie z marketu, na to jakis sweter albo bluza na suwak i kurtka. Z wlosami nic nie robie, podcinam co miesiąc i tyle, zwiazuje w konski ogon albo chodze z rozpuszczonymi, brwi rowniez od liceum nie regulowalam. Nie uzywam zadnych kosmetykow, twarz myje mydlem, nie maluje sie, chodze do pracy z plecakiem. Tak mysle , ze jesli mam kogos poznac to niech mnie pokocha taką jaka jestem, naturalną i normalną. Nie lubie tego calego cyrku nakrecanego przez gazety,firmy odziezowe i kosmetyczne, ten caly lans :O Nie lubie tego robic : stroic sie jak choinka, malowac, golić w dupie to mam :O Wazne, ze zawsze jestem czysta

Gość on mmmmmmmmmmmmmmm
bawisz sie sama ? wkladasz paluszki?

Gość sasasaas
racja, nie ma co sie starac dla facetow

Gość robercik torcik
faceci uwielbiają zadbane:) ja uwielbiam mrrrrrrrrrrrrrr zwracam uwage na paznokietki, czy ma lekki makijaż bez to babuchy zaniedbane uwielbiam szpielczki i zgrabne

Gość rezerwat dzikich indian
nie lubie kobiet w makijazu i ubranych jak pod latarnie, jestes w moim typie

Gość Sralała Ala
fubu...eh siedzisz przy tym komputerze i swiata nie widzisz... takie jak ja istnieją, tylko ze rzadko z domu wychodzą a jesli juz to nikt na nas nie zwraca uwagi. Nie lubie sie podobac, nie chce by inni na mnie patrzyli, nie mam zamiaru nosic szpilek, obcislych dzinsów, pokazywac dupe i cycki.. po co? zeby robic za obiekt seksualny dla facetow?

A ja już wątpiłem w normalne dziewczyny, a jak widac to takie są. Szkoda że jesteś wyjątkiem, bo zazwyczaj same szmaty po naszych drogach chodzą.

Gość Niech zgadne
Jestes sama? Faceci lubia troche tego "cyrku" jak to okreslilas.

Gość to wyślij i już
jest takie powiedzenie: nie weźmie cie w gnoju to i nie weźmie w stroju

Gość Niech zgadne
Szmaty? Faceci wola "szmaty". Jak bedziesz chodzic jak babochlop to jeszcze dlugo nie spotkasz faceta.

Gość tysdtyst
a co to za praca, że możesz się tak ubierać? wózkiem widłowym jeździsz? cieciujesz na nocnej zmianie?

Gość hiszpanska muszyca
swoja droga jak to jest, ze faceta nie pociaga kobieta w stanie surowym, dopiero wyszpachlowana i sexi ubrana? czy to jakas ogolnoswiatowa impotencja? potrzebny afrodyzjak by sie nakrecic?

też taka byłam za nastolatki, z tym że golę nogi od 13 r. ż., pachy chyba trochę później

Gość ojj duzo tracisz1!!
Bycie kobieta jest swietne;)) mozemy nosic takie buty np: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/skl1_pale_pink_suede_jc_boots.html albo malowac sie czyms takim: http://allegro.pl/sephora-paleta-do-makijazu-xxl-gratis-kurier-ubez-i2620213371.html i pachniec czyms takim: http://allegro.pl/listing/product.php?category=0&product=YmExMEkSFQ8GQwsCBAVQXltWBRwQWRE5CwUTCgJNMjBlZg%3D%3D&string=dior i ubierac sie w najsliczniejsze sukienki. docen to co masz;) kazdy lubi zadbanych ludzi!

Gość hiszpanska muszyca
a mezczyznie ktos zabroni wbic sie w takie paskudne buciory? spadaj spamerze

Gość anunncjata
ja podobnie - nie nosze tipsow , bizuterii wysokich oobcasow , nigdy na soloraium nie bylam i unikam slonca - to mnie odrzuca od kobiet - a wiekszosc to robi

ja robię tak jak anunncjata (chciałabym wysokie obcasy ale średnio umiem na nich chodzić :-P) ale uważam, że o siebie dbam,więc chyba każdy inaczej to rozumie. ktoś kto chodzi na solarium na pewno nie dba o skórę

Gość arhinia
ja lubue klasyczną elegancje- i zadna inna moda mnie nie interesuje - gacie sindbabdy s a dla mnie ohydne- jka widze grubaske co ma mini szorty bo jest to supermodne -to mysle ze to kretynka- trza nosic to w czym sie dobrze wyglada - a moda czesto bywa debiln a- brzydzą mnie tez ćwieki, koturny, cekiny koronki i w ogole wszelkie wzory -ubrania nosze tylko gładkie - a niemal zawsze prpmuje sie jakies wzory i coz to nie dla mnie

Gość azsadazella
jak kolezanki czytaly pisma o modzie to ja coz stalam z boku