Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvghhffhg

czu byscie byly zle??? nk i wiadomosc do innej.

Polecane posty

Gość hvghhffhg

bylybyscie zle i zazdrosne gdyby wasz facet napisal do swojej bliskiej kolezanki z czasow szkolnych wiadomosc z nk co tam u niej i ze jedt jeszcze ladniejsza niz kiedys, z tym ze ma konto na nk i wy macie pelny dostep do niego,tzn znacie haslo i czasem z niego kozystacie.Takze nie ukrywalby sie przed wami z ta wiadomoscia ze jest sliczna.Jak byscie zaaregowaly??

Gość kolorowypas
Ja bym zabiła:-) co to za komplementy? jesteście ładniejsza niż byłaś tak się pisze jak ma się dziewczynę. Podejrzane nawet, gdy masz hasło i możesz to zobaczyć to i tak nieuczciwe

Gość no pewnie, że jest sens
profilaktycznie pieprznęłabym go wałkiem w głowę, co by następnym razem się zastanowił komu pisze, że jest śliczna. Standardowo walnęłabym focha i skomentowałabym zdjęcie jakiegoś przystojniaka, no że jest gorący i zmienił się nie do poznania :classic_cool:

Gość hvghh
np nie feer...ale z drugiej strony gdyby chcial to by skasowal ta wiadomosc.Niewiem,moze mysli ze ja tam nie zagladam ostatnio.... nie chce mu mowic ze to widzialam,bo zacznie inne wiadomosci tego typy kasowac...sama juz niewiem

Gość hvghh
mi codziennie powtarza jaka jestem sliczna,ladna i ze b.mu sie podobam.Jego kumple mowia mu to samo,na brak komplementow nie nazekam,no ale ta wiadomosc do niej,te slowa mnie lekko dobily.

Gość hvghh
mi codziennie powtarza jaka jestem sliczna,ladna i ze b.mu sie podobam.Jego kumple mowia mu to samo,na brak komplementow nie nazekam,no ale ta wiadomosc do niej,te slowa mnie lekko dobily.

Gość owszem ....
mialam taka sama sytuacje i wiesz jak to sie skonczylo ? przespali sie ze soba .. ;/

Gość natalia99999
bylabym bardzo zla. zrobila bym mu awanture. nie umialabym ukrywac ze wiem o tej wiadomosci.

Gość ja na Twoim miejscu
skasowałabym konto i zrobiła nieziemską awanturę a potem odeszła. jeżeli facet pisze do innej, że jest śliczna mając dziewczynę to skurwiel i tyle nie wart spojrzenia.

Gość sonia z lasu
Boshhh nie słuchaj tych desperatek co faceta na oczy nie widziały i każą Ci rzucać. Rozmowa to podstawa i od tego bym zaczęła. Bez rozmowy nie ma związku, zapamiętaj

Gość ja na Twoim miejscu
pewnie, niech wypisuje do wszystkich lasek, że są śliczne a ona ma się cieszyć :) jaka tu rozmowa ? zacznie ściemniać i tyle, takie typy się nie zmieniają !! 3 lata żyłam z takim, tu wszystko pięknie cacy a wyjeżdżał ode mnie do drugiej !! gdyby nie fakt, że poznałam koleżankę "tej drugiej" i przez przypadek się wydało, że prowadził "drugie życie" to tak by to trwało bóg wie ile ! jaka rozmowa z gościem, który wypisuje do innych, że są śliczne !

Gość sonia z lasu
widocznie wybieracie gówniarzy za partnerów, ja nigdy takich problemów z facetami nie miałam. Ale tak to jest jak się bierze pierwszego lepszego. Nasze wybory świadczą też o nas 🖐️

Gość niunka0
A JA BYLAM KIEDYS NA MIEJSCU DZIEWCZYNY OBDAROWANEJ KOMPLEMENTAMI PRZEZ BYLEGO, KTORY MA DZIEWCZYNE. I Z JEDNEJ STRONY CIESZYLAM SIE BO POMYSLALAM SOBIE: "PATRZ CO STRACILES" A Z DRUGIEJ " CALE SCZESCIE ZE Z TOBA NIE JESTEM, BO PEWNIE PISALBY TAKIE WIADOMOSCI DO INNYCH BYŁYCH..." no a tak serio , to wyglada na to ze facet ktory zaczepia swoje byle potrzebuje jakis dodatkowych bozdzcow , ktore odbuduja jego kiepski wizerunek , lub co gorsza zwyczajnie znudzil sie aktualna dziewczyna i rozpamietuje dawne czasy..do ktorych chetnie by wrocil..

Gość hvghh
ale to nie jest jego byla tylko kolezanka ze szkoly...taka blizsza,ale nie dziewczyna.I ona robila do niego maslane oczy ale on nie.Bylismy juz wtedy razem.

Gość dodapieknamauroda
kurcze a nie mozna po przyjacielsku po prostu napisac swojej ex ze sie dobrze trzyma? :)