Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mustarka01

mam 20 lat i dostałam 15 tys zł odszkodowania a moja mama

Polecane posty

Gość mustarka01

założyła oddzielne konto na które przelała te pieniądze i nie chce mi ich oddac... dodam tylko, że ciągle trwa sprawa w sądzie i ostatecznie dostane jeszcze 70 - 100 tys zł. nie wiem jak z nią rozmawiac żeby w końcu oddała mi moje pieniądze żebym sama mogła nimi dysponowac....

Gość fafuśna89
zgłoś to na policji

Gość moja ma 2 lata
przecież jak masz 20 lat powinnas mieć swoje konto na swój rachunek i mama nie powinna miec do niego dostępu, jestes pełnoletnia załóz swoje konto i podaj w sądzie że na to ma przyjsc kasa, dziwie się że wczesniej tego nie zrobiłas

Gość mustarka01
ponieważ sprawa ciągnie się od czasu gdy nie byłam jeszcze pełnoletnia i mój stan nie pozwała na to, abym sama mogła zając się swoimi sprawami (byłam w śpiączce, później jeszcze długo w szpitalu) ....... i nie chodzi tu o żadną policje czy sądy, chce porad jak z nią mam porozmawiac.

Może mama poniosła koszty związane z Twoim leczeniem, wynajęciem prawnika w celu uzyskania odszkodowania itp.

mysle ze czesc mozesz dac mamie ale zaloz sobie swoje konto i poinformuj sad zeby pieniadze byly przelewane na twopje konto.

Jeżeli wniosek jest o 100 000zł odszkodowania to same koszty sądowe, żeby sprawa mogła się odbyć, wynoszą 5% czyli w tym przypadku 5000zł.