Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka II roku

Postawnowiłam, że po prostu udam głupią. Udam, że nie widziałam, że

Polecane posty

Gość studentka II roku

profesor wstawił swój podpis w innej rubryce :D Nie wiem, może po prostu powiem, w dziekanacie, że przed chwilą zobaczyłam, że ocena jest wpisana w innej rubryce :) A, że nie jest dostępny, więc myślę, że pani prodziekan mi tą ocenę przepisze:) z resztą tą ocenę i tak poprawiałam, ta ważniejsza jest na swoim miejscu :) co o tym myślicie?

Gość my_little_pony
z jakich zacofanych rejonów dziewko pochodzisz, że nie macie elektronicznego rozliczania studiów? :D

Gość studentka II roku
Mamy usos-a :) ale karty egzaminacyjne i indeksy musimy także składać ;) a ten błąd jest w karcie egzaminacyjnej:) która podobna miała być wycofana, ale jednak ją mamy i co ciekawe tylko niektóre grupy ją dostały. Jeden profesor nawet powiedział, że nie chce mu się wpisywac do karty, bo one i tak są nieważne. A panie w dziekanacie z kolei powiedziały, ze nie przyjmą indeksu jeżeli w karcie egzaminacyjnej nie bedzie wszytskich wpisów :) Porządek jest, nie powiem, że nie/

Gość studentka II roku
A przybliżę mój problem jeszcze. Profesor się pomylił i wpisał mi ocenę i podpis do innej rubryki, z innego przedmiotu, z którego nie było egzaminu:) szczerze mówiąc indeks ten odbierał starosta grupy i miał je przez wakacje, więc nie zaglądałam tam:) Dopiero wczoraj zajrzała i to zobaczyłam:) chciałam nawet jakąś strzałkę napisać czy coś, ale powstrzymałam się, bo podobno nie można. Słyszałam, że prodziekan może to zrobić:) bo tego profesora nie będzie do konca września. Tylko nie wiem czy mówić coś, czy po prostu oddać i nic nie mówić. Jest prawdopodobieństwo, że się w ogole nie skapną :O

Gość studentka II roku
no i w indeksie mam dobrze wpisane, tylko w tej cholernej karcie nie :)

Gość studentka II roku
no już taka jestem :( :D

Gość głupiabiedronka
też miałam podobny problem z 2 lata temu:) - pani z dziekanatu kazała mi lecieć do profesora i prosić o podpis w drugiej rubryce:P Ale sprobuj, nic nie tracisz, może przejdzie:)

Gość my_little_pony
patrycja to ty? pokoresponduj se z profesorem :)

Gość studentka II roku
Problem w tym, że profesorek nie będzie dostępny do konca września. Gdyby był to bym poleciała i wzięła ten podpis, a tak? Nie wiem co ma zrobić. No ale podobno dziekan, moze tez wpisać:) To jest ocena, którą poprawiałam, wiec tą końcową mam już w dobrym miejscu wpisaną na karcie poprawkowej. W indeksie też jest dobrze, w usosie też. Więc nie wiem czy będzie to jakiś problem

Gość studentka II roku
Co byście zrobili na moim miejscu?:)

Gość my_little_pony
jak ja nie trawię takich nadgorliwych cip !

Gość maniooo ciekawskiii =)
ja na twoim miejscu zrobiłbym karczemną awanturę w dziekanacie a potem wszystkich poprosiła o zrozumienie :classic_cool:

Gość studentka II roku
JP! Nie będę się stresować przez błędy profesorów ! Jp na 100%.....

Gość studentka II roku
dobra mam naprawdę wyjebane...przecież ze studiów mnie nie wyjebią, semestr też zaliczą, bo mam wszytskie oceny :D a, że jedna akurat nie jest na swoim miejscu to już nie moja wina :D

Gość sympartyczna
trzeba patzrec jak wpisują, on ma tysiac indeksów locho, z dziekanatu cię zawróca nawet jak głupia udasz :o

Gość wcale nie slabe
zapytaj w dziekaniacie, co masz zrobic, zeby potem jakiejs draki nie bylo. w koncu to nie Twoja wina, ze tak sie stalo.

Gość studentka II roku
no toż mówię, że starosta dał mi indeks wczoraj i dopiero zauważyłam. wpis był dawany w czerwcu.