Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30++

Kobieta 30+, czy warto korzystać z BIURA MATRYMONIALNEGO?

Polecane posty

Gość kobieta 30++

Zastanawiam się czy to nie jest lepsze rozwiazanie? Czy ktos z was korzystal z takiego biura? Czy różni się to czymś od popularnych portali randkowych??

Gość Pesymistyczna
Nie korzystałam , gdyż mam dopiero 20 lat. Z portali randkowych to miałam przez chwile konto na badoo , nawet tam fajnie odzew był duży ale ktoś chciał się umówić ja stwierdziłam , że nie jestem gotowa i skasowałam bo po co kusić daremnie... Ogólnie nic nie mam do biur matrymonialnych i portali randkowych , ostatecznie można skorzystać w sumie nic nie tracisz a zawsze możesz zyskać.Tylko trzeba podchodzić do tego z głową bo w sumie różni ludzie są...Lepiej mieć ograniczone zaufanie.

Gość gość
oczywiście , że warto! jestem tego najlepszym dowodem! spotkałam swoją miłość w biurze matrymonialnym ostoya warszawa i nie żałuję!

Gość kobieta 30
Ale jaką mam pewność że przez biuro matrymonialne poznam faceta z dużym siusiakiem? Tylko duże mnie ręcą = co najmniej 40 centymetrowy siusiak we wzwodzie.

Gość Mateusz

Jak najbardziej warto skorzystać, sam skorzystałem i nie żałuje, poznałem miłość swojego życia Angelikę w biurze www.zolyty.pl. Z pomocą pani Ani, która już nie jedną parę połączyła także mnie z moją ukochaną. Ma klientów z całej Polski i wielu z nich tak jak ja dziś planują wspólną przyszłość, wszystko dzięki pani Ani. Bardzo polecam to biuro, na pewno pani nie pożałuje, właścicielka biura naprawdę robi to z serca i jak widać jej się udaje.

Gość gość
5 minut temu, Gość Mateusz napisał:

Jak najbardziej warto skorzystać, sam skorzystałem i nie żałuje, poznałem miłość swojego życia Angelikę w biurze www.zolyty.pl. Z pomocą pani Ani, która już nie jedną parę połączyła także mnie z moją ukochaną. Ma klientów z całej Polski i wielu z nich tak jak ja dziś planują wspólną przyszłość, wszystko dzięki pani Ani. Bardzo polecam to biuro, na pewno pani nie pożałuje, właścicielka biura naprawdę robi to z serca i jak widać jej się udaje.

Żałosny Reklamiarz spamiarz