Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Najpiękniejsze chwile w waszym życiu

Polecane posty

Moje wspomnienia to seriale Po prostu miłość Alvaro Z głową w chmurach Słodka trucizna Dziedziczna nienawiść Luz Maria Fiorella Paloma Serca na rozdrożu Paloma Posłaniec szczęścia Zbuntowany anioł Dziki księżyc Amor Latino Brzydula Przyjaciółki i rywalki Córka przeznaczenia Biały welon Zdradzona miłość Ścieżki miłości Prawdziwa miłość Serce z kamienia Grzesznica Gorzka Zemsta Marina Cena marzeń Prawo pożądania oprócz tego obejrzałem: komisarz rex, świat według bundych, dynastia, 13 posterunek, miodowe lata, graczykowie, rodzina zastępcza, świat według kiepskich, duża przerwa, pucuś, myszka walewska, lokatorzy i sąsiedzi, kocham klare, żar młodości, pokolenia, dynastia colbych Seriale wymienione powyżej kojarzą mi się z dzieciństwem oprócz tego: klan, plebania, m jak miłość, egzamin z życia, kopciuszek, na dobre i na złe, barwy szczęścia, więzy krwi i wiele innych. To wszystko kojarzy mi się z tym jak się kształtowałem, byłem w podstawówce, gimnazjum, szkole średniej i to wszystko oglądałem. Tasiemce mam na video i dvd

Gość dzxiewczyna
Oj, hiszpanin, hiszpanin... Jeśli ci się najpiękniejsze chwile w życiu kojarzą z serialami, to chyba zbyt wiele czasu spędzasz przed telewizorem? Może pora wyłączyć pudło i zacząć żyć naprawdę? ;)

wygrana PO w wyborach - to już chyba nawet nie jest śmieszne :O no znalazłoby się pięknych chwil :)

Gość dzxiewczyna
Z jednej fikcji w drugą? To może być niezły sposób na przetrwanie :)

Ja tam jestem fanatykiem pisu... oprócz tego oglądałem jeszcze Fale zbrodni, nikite, przyjaciół, różowe lata 70te, z archiwum x, życie jak muzyka, krople miłości, wszyscy kochamy raymonda oraz życie jak sen.