Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvgyuij

Powiedziałam facetowi że chciałabym miec z nim dziecko i nic nie powiedział :/

Polecane posty

Gość bvgyuij

Jestem z nim od kilku miesięcy, nigdy w życiu nie chcialam mieć dzieci wręcz ich nie lubiłam ale poznałam kogoś w kim sie zakochałam i to jest jedyny facet z którym chciałabym miec dziecko, oczywiście nie teraz ale chodziło mi o sam fakt że przy nim tego chce. Powiedziałam mu o tym a ten zamilkł i juz do konca wieczoru był dziwny :o teraz pewnie ma mnie za jakąś idiotkę :o Twierdzi że bardzo mnie kocha dlatego tego nie rozumiem :/

A mieszkacie razem, żyjecie ze sobą? Bo kilka miesięcy to trochę krótko- i może pomyślał, ze Ty już to dziecko chcesz mieć... nacieszcie się trochę sobą najpierw :) To, ze dziwnie zareagował to wcale nie świadczy o nim źle- bo to decyzja na całe życie i każdy w swoim tempie do niej dorasta.

Gość bvgyuij
on chce mieć dzieci i kiedyś powiedział mi że dwoje. Ja mu o tym powiedziałam nie dlatego że chciałabym miec teraz dziecko ale sam fakt że zachciałam mieć z nim dziecko jest dla mnie czymś wyjątkowym bo jak już pisałam nigdy dzieci miec nie chciałam. Nie mieszkamy razem ale spotykamy się od prawie roku, mieszkamy zbyt daleko od siebie mamy zobowiązania w pracy i jak na razie cięzko jednemu z nas zrezygnować z dobrej pracy i zmienić miejsce zamieszkania ale może z czasem...