Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romanswpracy89

Mam romans z szefem co robic?

Polecane posty

wlasnie po dlugich poszukiwaniach znalazlam prace moze nie jest to wymazona praca ale zawsze cos w koncu wlasne pieniadze, jestem ekspedientka w sklepie odziezowym, bylo duzo pracy bo szef wlasnie otwieral ten sklep a ja od poczatku mu pomagalam, sprzatac ukladac towar itd, czesto siedzielismy do pozna calymi dniamu w nowym lokalu zeby wszystko bylo gotowe na czas on jest starszy tylko o 5 lat i jestesmy na ty czesto jadalismy razem kolacje itd cos nas do siebie ciagnie bylo zblizenie trzymanie sie za rece buziaki tylko ze na otwarciu pojawila sie...szefowa z dziecmi.....

jego zona to super kobitka mila tez jestem z nia na ty on zachowywal sie normalnie zartowal przytulal zonke super malzenstwo ale wieczorem jak wychodzilam in podjechal autem i na mnie czekal wrylo mnie ale to moj szef wiec wsiadlam bo chcial dniowy utarg ale on znowu mnie zaczol calowac zaczylam wypytywac o zone i miec zal ale on twierdzi ze ona sie nie liczy nie chcialam.tego sluchac i wysiadlam

Gość hjgj
jak sie z nim nie przespisz to Cie pewnie zwolni... ale nie badz glupia nie ciagni tego

Gość sdtfhjkl , ,. .
naogladalas sie za duzo filmowych historyjek, zmien plyte bo te prowokacje bokiem wylaza

Gość powiem i ja......
jeśli nie chcesz rozbijać tego małżeństwa to musisz postawić sprawę na ostrzu noża ale licz się z tym że możesz stracić pracę ...powiedz szefowi wprost że albo da Ci spokój i Wasze kontakty będą czysto zawodowe albo Ty odchodzisz z pracy

Gość lkknuhfdxgv
no ja myślę że on bd cię teraz wykorzystywał a jak nie zrobisz tego czego oczekuje zwolni cię także lepiej poszukaj innej pracy i zakończ to nie niszcz życia jego rodzinie

Gość _ania_nn_
Jak jest spoko to popuść mu szpary. Traktuj to jako przygodę. Po bzykacie się trochę. On za 2 - 3 miesiące znajdzie następny towar do dymania, ale co użyjesz to twoje.

Gość mądralla...
daj spokój. Jak się baba z facetem prześpi to hormony zaczynają działać, można się od tego zakochać, dlatego do usprawiedliwiasz. Ty będziesz cierpieć albo Ty i żona a on się wywinie.

Gość malagakiki
tak teraz mu się podobasz a jak cie zaliczy to zrobi ci good bye

Gość _ania_nn_
Pewnie że nie kłamie. Zony też przecież nie okłamuje jak jej mówi co wieczór jak ją bardzo kocha. Potem sprawdzi jej zawieszenie, czy wszystko w normie i idzie spać. Jak jest w sklepie to kocha ciebie. I tak na przemian, w domu żonę w pracy ciebie.

Gość widzyk z kunopi
ile mozna tych prowo dziennie robic?nie pomylily ci sie jeszcze watki?:)

Gość towar___
TO JUŻ TU BYŁO. WYSIL SIĘ NA NOWE STORY :D

moze warto sprobowac moze to ten jedyny jestem rozbita wlasnie dzwonil.powiedzial.ze ma niespodzianke zebym szla po pracy do domu po ubrania na jutro

Gość towar___
jak pracownica ze sklepu odzieżowego może być ideałem :)

Gość widzyk z kunopi
a ile juz topow dzis zalozyla? ten o chrzesniaku 18 co chce mu 100zl dac to tez jej top?:D

Gość sdtfhjkl , ,. .
SPIERDALAJ Z PROWOKACJA

Gość _ania_nn_
Jak co robić. Rób co każe.

Gość towar___
kurwa, no rozumiem jak byś była jakąś sexowną szprotką finansiery :D tak czy owak durne pieprzenie

Gość towar___
deptaj mu kutasa lakierką ;) tak deptaj, że aż krwi dla mózgu zabraknie, omdlenie i cyk do piachu :)