Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cerignolac

jestem w ciazy on kaze mi usunac

Polecane posty

Gość cerignolac

witam mam 32 lata jestem w trzecim miesiacu ciazy mieszkam na stale we wloszech moj nazeczony kiedy dowiedzial sie o ciazy ucieszyl sie od dwuch tygodni jednak zachowuje sie jakby byl zupelnie innym czlowiekiem . dzisiaj na przyklad wyrzucil mnie z domu stwierdzil z adziecko mam isc usunac. ja mam juz syna z pierwszego malzenstwa on ma dwie dziewczynki. nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.zachowuje sie jak duze dziecko wczesniej taki nie byl. jestesmy razem od ponad roku on zawsze chcial stworzyc rodzine teraz mu sie odwidzialo nie wiem co robic

Gość l..d..m.
0/10 Ewentualnie IQ 65

Gość ożesz kurdeeeeeeeeeeeeeeeee
olej faceta i ciesz się z dziecka

Gość l..d..m.
Ale jak go oleje to zostanie pod mostem :D hhahahahahahhahahahaha

Gość do ozesz kureeee
po co odpisujesz jakiemus patologicznemu dziecku wymyslającemu bajki?

Gość cerignolac
przepraszam kogo nazywasz patologicznym dzieckiem? wydaje ci sie to nie prawdziwe chcialabym zebys byla w mojej sytuacji ciekawe jak bys sie zachowala

Gość cerignolac
nie o to chodzi ze zostane pod mostem gorsze jest to ze po raz drugi bede zmuszona wychowywac dziecko sama

Gość pasante
Bylam w podobnej sytuacji, tez stary dziad chcuial niby zakladac rodzine, tez mial dziecko, jak tylko ciaza to sie odwidzialo. Wyrzucilam precz. Oczywiscie przylazl skamlac jak zobaczyl, ze to bylo naprawde , a nie na zarty. Dziecko jest cudne, natomiast ja do niego nie mam zamiaru wracac. I tak mam lepsza sytuacje niz on (ale jestem wlasciwie biedna, tak na styk, ale pracowita). Aha, i tez mam 32 lata i mieszkam za granica. Do nastepnych portek mi sie nie spieszy, mam mnostwo przyjaciol, znajomych i fajna rodzine. Jesli masz niezalezna dusze to naprawde fajnie bedzie ci z dziecmi, bez balastu w postaci toksycznego zlamasa. Sa fajni Faceci na swiecie, moze nie tak duzo, ale sa. Temu panu podziekuj, ja tak zrobilam i nie zaluje, on sie NIE ZMIENI. Moj do dzis ma akcje z wypominaniem mi dziecka, ale trzyma morde na klodke, bo chce "kontaktu". Jestem bardzo szczesliwa, no ale fakt, ze ja nigdy nie mialam obsesji "dziecko musi miec ojca". Nic nie musi, MUSI za to miec spokojne i wesole zycie. Moje ma.

Gość pasante
I jakich "idiotek"? Ja za to nie szanuje idiotek, ktore mimo zdrad , upokorzen i zlego traktowania pedem do oltarza, bo przeciez nie bedzie "samotna matka" ! Powodzenia frajerki, tak czy siak wiekszosc ludzi ma dzieci raczej z przypadku, albo w praniu wychodzi, ze planowany dzidzius to jednak nie taka fajna zabawka i zonk. Nie ma czegos takiego, ze niezaleznej kobiecie moze jakis szmaciarz cos "kazac".

Gość cerignolac
dzieki pasante widze ze to nie tylko ja sie tak wpieprzylam bo zaufalam facetowi mam juz dosc traktowania mnie jak psa we wloszech aborcja jest legalne dlatego on mnie do tego chce zmusic zeby przypadkiem nie placic na nastepnego dziec iaka

Gość l..d..m.
To wracaj do polski , MOPS stoi otworem :]

Gość fiolkaa28
Nie wiesz co robic? Olej Wlocha i przyjedz do UK. Mam tu znajoma, ktora ma dziecko z Turkiem, wychowuje je sama. Znajoma ma 2 dobre kolezanki, jedna ma dziecko z Afrykanczykiem, druga jedno dziecko z Francuzem a drugie z Filipinczykiem, obie wychowuja dzieci same i maja sie dobrze. Jak chcesz, moge Cie z nimi poznac.

Gość l..d..m.
Będą ciapato-makaronowe spotkania :D buahahaha

Gość pasante
Nie debilki, zaden MOPS nijak nie stoi niczym poza tym dorosle normalne osoby LUBIA pracowac i w dziecku maja do tego jeszcze lepsza motywacje. Nikt normalny z wyboru nie zebra o grosze z opieki. Ceri, niech placi, a na co wyda dziadu? na dziwki? Moj szmaciarz nie placi wacle, bo nie ma z czego jak twierdzi, nie przeszkadza mi to jednak, jego zdanie i laske mam w dupie (przepraszam za slowo), zarobki mam swoje, a walka w sadach tylko zniszczylaby mi nerwy. Zreszta dlugie zycie przede mna, a syfiarz tyle tylko dostanie od innych (nie tylko dziecka), ile sam da, i nie mam tu na mysli tylko kasy. Jednak jak mozesz swojego pozwac to rob to, ja nei, bo jednoczesnie nie chce mu dawac za duzo praw, zeby przypadkiem za te pare groszy nie zaczal podskakiwac, utrudniac mi wyjazdy, itp, bo nagle tatunio ma "prawa" i kocha dzieciatko. Takiego wala!

Gość l..d..m.
Ale jadu , aż mi ścieka po monitorze :d

Gość l..d..m.
Skoro nie chce dziecka to i tak będziesz zmuszona sama wychować, nie zmusisz go do niczego wiecej poza placeniem a placenie to nie wychowywanie

Gość cerignolac
masz racje ja caly czas pracuje i nigdy nikogo nie prosilam o pomoc zreszta potem moze faktycznie mi utrudniac wyjazdy do polski.

Gość pasante
No wlasnie. Ale tego nie zrozumie ktos, kto w celu utrzymania sie na powierzchni musial lapac jelenia. No i inaczej zycie zawodowe wyglada w naszym wieku, a ainaczej w wieku 20 lat (to nie zmienia faktu, ze mozna byc jak najlepsza mama w tym wieku, tylko na epwno mniej swobody dzialania i mozliwosci). Powodzenia, a Wlochy fajny kraj, szkoda by bylo sie wynosci przez jakies takie zyjatko jak ten koles. Mozna sobie moze zmienic miasto jakby co.

Gość pasante
l.d.m. ma racje - nikogo sie nie zmusi i nie ma potrzeby, wyplakac sie i cieszyc dzieckiem. ja wiem ze smutno, komu by nie bylo, ale moim zdaniem pachnie tu jakims sftustrowanym dziadem, ktory chce pokazac wladze nad mlodsza kobieta w dosc trudnej sytuacji. Pewnie jeszcze nieraz napsuje nerwow swoimi "pomyslami" i warunkami. Olej je. Nie ma cos ie wdawac w dyskusje, ja i tak za duzo czasu na takie jazdy stracilam.

Gość dobrze wammmmm
ale te baby durne, narzekają na facetów a dalej jak dorwą faceta to od razu pakują się w dzieci. Ale wy popierdolone, seks jest fajny ale dla mądrych ludzi a nie dla przygłupów, gdzie umieją tylko robić dzieci.

Gość l..d..m.
Zlapala przystojnego wlocha i myslala ze bedzie haj lajf :D a tu zonk.

Gość jfgghhgh
a tu dalej samotna matka tylko oz dwójką dzieci, ciekawie ile jeszcze tych dzieci naprodukuje, co kraj to dziecko

Gość Perla Orientu
wezcie przestancie z ta malomiasteczkowa mentalnoscia i kafe-stereotypami, jakie lapanie na dziecko, jaki bogaty wloch, czy naprawde nie dociera, ze poza Pcimiem Dolnym kobieta moze zarabiac wiecej niz facet, nie musi byc prostytutka ani utrzymanka i nie ma najmiejszej potrezby lapac kogolwiek na zadne tricki. Z poczatku tematu widze, ze dziewczyna po jakichs przejsciach znalazla sobie faceta rowniez po przejsciach, co zrozumiale bo jakies wspolne doswiadczenie. Niestey, rozczarowanie, ale co tu ma do rzeczy czy to wloch czy polak, co za roznica? I gdzie ejst napisane, ze pod mostem wyladuje? I tak, ja osobiscie wolalabym byc tzw. przez was samotna matka (w normalnych sferach nazywa sie to samodzielny rodzic) i miec dziecko nawet z Murzynem niz siedziec w piaskownicy pod blokiem i narzekac, ze mezunia nie ma calymi dniami, bo robi "nadgodziny" haha, no jaki odpowiedzialny, haha) , a ja sie nuuudze...

Gość l..d..m.
To po ki ch.uj z nim siedzi i się użala na forum :D

Gość bitter kaas
1. l.d.m. to jakis nowy troll, wszedzie jej pelno, wszedzie chamstwo. Olac. 2. Mam nadzieje autorko, ze olalas "tatusia" - im szybciej tym lepiej. 3. do durnych krytykantek: wg. was ile trzeba byc w zwiazku , zeby planowac dziecko? Przeciez byli razem i planowali, nastapily oswiadczyny, no nie rozumiem? I uwierzcie w jedno, na arzie macie tu srednio 20 lat i mnostwo czasu, jak sie ma powyzej 30 i wiecej to juz czas inaczej plynie, ludzie maja mniej "okresu probnego" , bo mysla, ze juz ich zycie nauczylo, wiedza czego unikac. jak widac i tak mozna sie zawiesc. No ale to jest zawsze ryzyko. I co by zmienil fakt, ze facet bylby juz mezem???? He? Tylko tyle, ze zamiast na dziecko musieliby jeszcze wybulic na rozwod, a prawnik zacieralby raczki.

Gość kondomy
www.kondomik.pl tam kupisz interesujące Cię produkty

Gość barnej
nie dziwię się, że gość nie chce mieć dziecka z tępą kozą...

Najbardziej powalają mnie teksty "wcześniej taki nie był" :O a nie napisać prawdy, że zawsze taki był, tylko ja ślepa na to, co robił, no i myslałam, że go zmienię????