Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggiegylenhall

Dzisiaj szef pierwszy raz po 3 miesiącach mojej pracy zaczął mnie podrywać :/

Polecane posty

Gość maggiegylenhall

Ma 32 lata a ja 20 i po 2 miesięcznym okresie próbnym szef przyjął mnie na stałe (pracuje w banku jako jego sekretarka, czasem też w okienku). Po trzech miesiącach pracy dzisiaj zaczął mnie podrywać :/ Ciągle szukał kontaktu cielesnego, przypadkowo się o mnie otarł, dotknął za kolano, bez powodu wołał mnie do gabinetu. Zaczynam się trochę martwić i nie wiem jak mam mu dać do zrozumienia żeby się 'odwalił' ? :/

Gość Ktatarynka złota
A ja myślę,że bardzo Ci to schlebia tylko udajesz świete oburzenie żeby inni zapewnili Cie,że to juednak prawda, ze jednak wpadlas mu w oko. A tak na powaznie to moze wszystko jest wytworem Twojej wyobrazni? Znam takie jak ty... co ze zwyklej rozmowy robią sobie od razu obietnicę małżeństwa.

Gość yedyyna taka
Dzisiaj szef pierwszy raz po 3 miesiącach mojej pracy zaczął mnie podrywać :/- odnosnie tytulu, jestes zawiedziona ze nie zrobil tego wczesniej ?

Gość maggiegylenhall
nic sobie nie wymyśliłam wszystkowiedząca :o Pracuje z nim 5 miesięcy i wiem jak on się zwykle zachowuje ... dzisiaj nie zachowywał się normalnie jak zwykle :/

Gość yedyyna taka
Najpierw piszesz ze pracujesz z nim 3 miesiace, teraz pięć. Z twoją matematyką nie jest najlepiej, ja nie rozumiem jak to się stalo ze oni Cie do okienka dopuscili

Gość maggiegylenhall
czytaj ze zrozumieniem jelopie, wcześniej byłam na 2 miesięcznym okresie próbnym czyli 2+3=5, cofnij się sam do podstawówki :o

Gość yedyyna taka
A jak Cię zawołał do gabinetu to co bylo dalej ?

Gość jesli sytuacja sie powtorzy .
to zwyczajnie powiedz mu ze nie podoba Ci sie jego zachowanie

Gość maggiegylenhall
Jak weszłam do gabinetu to kazał mi klękać do miecza :D

Gość maggiegylenhall
a ten jego miecz....taki wieeeeelki

Gość jakegyllenhaal
Siostra nie pękaj, jak jesteś zdolna to znajdziesz sobie inną pracę, albo pozwiesz gościa.

Gość kupa w kiblu
może mu po prostu było smutno i chciał się do kogoś przytulić a ty od razu podejrzewasz najgorsze!

Gość maggiegylenhall
podszywy :/ taa jasne , co mnie obchodzi że chciał się 'przytulić'? poza tym ma narzeczoną a ja faceta !:P jake - dzięki braciszku :D

Gość maja 333
A ja ci doradze inaczej-nawiąż z nim romans.Bedziesz miała fory u niego i nie stracisz pracy.Bedziesz jego prawą ręką.Z doswiadczenia wiem co mówie:-)

Gość maggiegylenhall
maja - zbyt wysoko się cenię żeby się szmacić i nigdy nie zdradziłabym mojego faceta... proszę o rady żeby nie stracić pracy i jednocześnie dać szefowi do zrozumienia żeby spier...alał :o

Gość uhjkjjk
maggiegylenhall-jak sie ubierasz do pracy?

Gość maggiegylenhall
ubieram sie elegancko, nie w garsonki bo nie jestem stara babą. Zazwyczaj sukienki trochę przed kolano. Nie wiem, moze robie cos nieswiadomie... :o