Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Mojego ojca wali po mózgu na starość

Polecane posty

Skończyłem ostatni egzamin poprawkowy i jest git. Teraz chciałbym te niecałe 2 tygodnie sobie odpocząć (pograć w piłkę i trochę poimprezować). A tatusiowi się przypomniało, że ma urlop i chce jechać na niego razem ze mną (22-letni facet). Owszem, pojechałbym sobie z nim. Gdybym był jakieś 10 lat młodszy ... Kategorycznie odmówiłem i jest na mnie obrażony. Dodam, że on jako aspołeczna nie ma kolegów z którymi pojechałby, a gdyby matka z nim jechała, to zapewne byłaby informacja w TV, że wybuchła bitwa w Egipcie czy Turcji.

Gość w zaparte
coś Ci powiem. nie wiesz co może stać się jutro, za trzy tygodnie......pół roku. obyś kiedyś nie żałował że nie pojechałeś na te wakacje....

Gość Zuzanna Amelia & 18
Wiek nie musi byc przeszkoda. Na wycieczkach wedrownych w gory spotykaja sie ludzie w roznym wieku i jest fajnie. Natomiast osobowosc to co innego. A jakie masz inne plany na te dwa tygodnie ?. Gratuluje zdanych poprawek.

Gość zgadzam, sie, ze moze kiedys
bedzisz zalowal. Szkoda,ze nie masz z ojcem zadnych wspolnych tematow i uwazasz że gryzie.

Gość .EdwarD Małysz
jak to mówią jaki ojciec taki syn:))

Gość agiatis
a co dziwnego z e ojciec wol towarzystwo swego syna niz wstretnych obcych ludzi? ja znam 40 altkow co jezdza z rodzicami na wakacje

1. Jestem wyczerpany i nie przespałem kilku nocy, i bynajmniej się nie bawiłem, tylko kułem. Przez cały wrzesień i końcówkę sierpnia zero osobistego życia, zero sportu i imprez. 2. Ojciec jakoś teraz sobie jeździ. Pierwszy raz na wakacje jechałem z nim mając 14 lat. Potem przez X lat jeździliśmy w to samo miejsce (straszna dziura). 3. Jestem już stary, mam 22 lata, wolę towarzystwo kolegów. 4. Mam jechać tylko ja, bo jest z matką wiecznie skłócony, a brat ma pracę. 5. On ma nieznośny charakter (choleryk). 6. Nie pasujemy do siebie. Wakacje - idziemy w góry i trwa to 2-3 godziny maksymalnie, bo on nie może, a mnie rozpiera energia. Naturalnie samemu nie pozwalał iść, pod byle pretekstem.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Lubisz chdzic w gory ? Zaproponuj mu konkurencje. Niech on idzie krotsza i prosta trasa a Ty pojdz dookola trudniejszym szlakiem. Ten co dojdzie ostatni zmywa gary po kolacji. On bedzie mial lzejsze zadanie a Ty sie pozbedziesz nadmiaru energii.