Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yutryujgyjghjgj

Fajna sytuacja w sklepie z ekspedientką ale chyba zjebałem

Polecane posty

Gość yutryujgyjghjgj

Od pół roku pracuje u nas na osiedlu w sklepie pewna młoda dziewczyna.Wpadła mi w oko od pierwszego razu jak ją zobaczyłem.Myślę że ja jej również bo zawsze jak kasuje moje rzeczy to jest bardzo nieśmiała i zawstydzona a zauważyłem że przy innych klientach tak się nie zachowuje.Dzisiaj przyszedłem po zakupy i wyłożyłem na taśmę, dziewczyna skasowała towar, dałem jej do ręki pieniądze a ona popatrzyła i powiedziała że źle jej dałem bo za mało po czym zrobiła wielkie oczy i powiedziała "o jej przepraszam dobrze jest, pomyliłam się, dzisiaj mam taki dzień śpiący od samego rano, przepraszam" Ja oczywiście się uśmiechnąłem i powiedziałem że nic się nie stało, że mi też się często w pracy zdarza pomylić niechcący i naprawdę nic nie szkodzi a ona się uśmiechnęła i było widać że chciała pociągnąć dalej rozmowę, powiedziała mi wtedy "dzisiaj mnie od rana boli ząb i jestem przybita" a ja na to "oo ząb to jest najgorsze co może być" ona się zaczęła śmiać ja też i w tym wesołym nastroju popatrzyłem jej w oczy i powiedziałem "do widzenia" a ona speszona do widzenia i wyszedłem.Później jak wróciłem do domu to o ja pierdole :D jaki ze mnie debil, przecież mogłem zagadać, coś innego, mogłem jakoś to pociągnąć :D Ona sobie teraz pomyśli że ją chciałem spławić ? dziewczyny jak byście zareagowały ?

Gość jedyna rada to isc jutro i
zapytac (z rozbrajajacym usmiechem) jak tam zab;)

Gość .EdwarD Małysz
epic fail ale masz jesze szanse chodz do sklepu codzień a w końcu coś wypali

Gość Misja Pomoc 2012
hahah dobre. a tak serio, wróć jutro i delikarnie zagadaj ot co.

Gość bleeeeeeee
jak powiedziala ze jest spiaca to trzeba bylo jej zaproponowac kawe!!!!!!!!! ech no ale trudno koniecznie idz jutro i zapytaj o ten ząb i powiedz ze jak cos boli, to trzeba to miejsce poacalowal ;)

Gość .EdwarD Małysz
hehe jaja dawaj linka miłość na kafeteri ;)

Gość .EdwarD Małysz
Jako leming nie wiem co to prowo.

Gość Anestezjolog Anastazy
Zjeebałeś jak jakiś upośledzony introwertyk, sorry :classic_cool:

Gość fajna sytuacja
masz dużo okazji że ją poderwać w takich okolicznościach, w każdej chwili możesz iść do tego sklepu:) możesz czesto tam zaglądać, np przyjść rano zrobic zakupy a za jakiś czas przyjść znowu i powiedzieć że oj zapomniałem cos tam cos tam i patrzeć na reakcje dziewczyny w między czasie coś tam zawsze powiedzieć:) a po jakimś czasie razem z pieniędzmi możesz jej dać karteczkę np z nr telefonu albo coś w stylu czy się umówicie oczywiście zapłać jej tyle żeby było bez reszty, daj pieniądze żeby nie widziała kartki i od razu odejdź żeby przeczytała ją jak juz Ciebie nie będzie:D

Gość fajna sytuacja
żeby ją poderwać" podpisuje się pod reszte, idz jutro i zapytaj o zęba i czy dzis nie jest zmeczona czy jak to tam powiedziala i jak powie ze tak to zaproponuj kawe:D

Gość yutryujgyjghjgj
Marco Vertin Nie ściemniaj bo ta sytuacja miała miejsce dzisiaj przed 20 a ona do 21 ma zmianę :) Ten pomysł z karteczką całkiem fajny, chyba tak zrobię hehe

Gość mamdD M
powiedz coś wiecej o tobie i o niej ile ma lat?

18.09.2012] 21:54 [zgłoś do usunięcia].EdwarD Małysz Jako leming nie wiem co to prowo. Pozdro :classic_cool: Autor jutro idzie na zwiad cenowy, by wiedzieć co kupić i ile pieniędzy przyszykować ;)

Gość fajna sytuacja
na karteczce napisz swoje imię :) tu bedzie jasne jesli np podasz nr i sie nie odezwie to znaczy ze nie jest zainteresowana bo chyba wiadomo ze teraz do niej powinien nalezec ruch ale jesli jej sie podobasz to powinna byc zadowolona, ja bym była :D

Gość yutryujgyjghjgj
Tylko problem jest tak.Jeśli już zobaczy mój numer i się nie odezwie to ja się spalę ze wstydu i już nigdy na zakupy nie wejdę do tego sklepu a będę musiał bo jestem od niego uzależniony jak by to powiedzieć hehe i co wtedy ? jak się zachowywać ?

Bez sensu z tą kartką, bo wówczas ma wyjść na to, że to ona "ma mieć jaja". Jak się Tobie podoba - to ruch należy do Ciebie. Jak są takie okazje, że jesteście sam - na samą, to lepiej być nie może, szczególnie, że ona też wysyła jakieś sygnały. A zaprosić na kawę można przecież każdego, jak się nie zgodzi to nic wielkiego - ot co, będziesz dalej przychodził i wybijesz sobie ją z głowy, a tak to jeszcze wpadniesz w depresję = im szybciej, tym lepiej.

Nie masz nic do stracenia,pójdziesz znów na zakupy to możesz zagaić! Chociaż przy kasie to raczej nie może być takiej dyskusji,bo przeciez liczy pieniądze! Zaproponuj jej kawę po pracy,czy to takie trudne?

Gość fajna sytuacja
to nie ma być tak ze to ona ma jaja.. wystarczyloby jakby napisala smsa ze to ona, albo na karteczce byl nr i jakis napis cos w stylu zeby sie odezwala jak jest zainteresowana albo wyslala swoj nr a skoro wysyla jakies sygnaly to mozliwe ze chce wiec chlopak nie wyjdzie na glupka a nawet jesli to bedzie wiedzial na czym stoi przy kasie troche glupio proponowac spotkanie naprawde nikogo nie moze byc i to przez chwile zeby nagle ktos nie podszedl zanim ona odpowie

Gość fajna sytuacja
przez dluzsza chwile* a taka karteczka moim zdaniem jest bardziej pomyslowa bo przeciez zapytac czy sie spotka to cos zupelnie zwyczajnego