Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa22lattttttds

Jestem w NIEPLANOWANEJ w ciąży i nie czuję się potwornie :(( :(( :(( :(( >>>>>>>

Polecane posty

Gość kasiaaaaa22lattttttds

Jestem w prawie 3.5 miesiącu mam 22 lat . O tym że jestem w ciąży dowiedziałam się 2 tyg. temu . To był dla mnie szok , byłam pewna że spóźniająca się miesiączka jest wynikiem stresu ponieważ bardzo uważaliśmy z moim partnerem do tego nie mam i nie miałam żadnych objawów ciążowych ... Nie potrafię tej ciąży zaakceptować hmm może inaczej do mnie nawet nie dociera że jestem w ciąży ... cały czas wydaje mi się że to nie prawda (chociaż widziałam to dziecko na usg , podczas tego badania nie mogłam sie doczekać kiedy lekarz wyłączy ekran) Wszędzie zalecają żeby mówić do swojego dziecka w brzuchu jak dzisiaj próbowałam to robić czułam się jak wariatka gadająca do .... SIEBIE SAMEJ ... CZY MOJE POODEJSCIE SIĘ KIEDYŚ ZMIENI ? (dodam że mój narzeczony bardzo się z tego dziecka cieszy ... Nasze rodziny też zakcetowały bardzo pozytywnie moją ciążę ... tak więc wszyscy wokół się cieszą oprócz mnie :(

Gość KOKSUSEKPIK
ponoć jak się zobaczy dziecko to od razu je się pokocha no nie wiem czy to prawda ale moja znajoma wpadła z księdzem i też jej było nie w smak no ale dziecko pokochała