Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kataszynkaaa

CZY UPRAWIACIE SEKS JESLI NIE JESTEŚCIE SAMI W DOMU? NIE PESZYCIE SIĘ?

Polecane posty

Gość Kataszynkaaa

mam na myśli osoby, które np. mieszkaja z rodzicami albo mają współlokatora czy uprawiacie seks jeśli ktoś jest "za ścianą" nie wstydzicie się? że np. ktoś usłyszy, itd

Gość SamaJa2
Z rodzicami za ścianą nigdy.

Gość łojososod
Uprawiałam seks pomimo "pełnej chaty" ale bez jeków etc. Głosniejsza muzyka tyle/

Gość a ja kiedyś byłam w domu
i mój brat był z dziewczyną w pokoju no i w którymś momencie zaczeli się rypać u niego w tym pokoju no i wszystko ok tyleko że ta jego dziewczyna w którymś momencie zaczęła tak głośno i rytmicznie jęczeć, że aż na cały dom było słychać a dom jest duży. Do dziś tego nie pojmuję. Przecież oni wiedzieli że ja jestem w domu bo widzieliśmy się kilka godzin wcześniej na korytarzu. Nie toleruje tej szmaty. Nie szanuje innych i nie ma za grosz wyczucia, a mój brat jest głupi. Powinnam była jej chyba coś powiedzieć przy najbliższym spotkaniu albo wejść w trakcie i powiedzieć żeby ciszej byli.

Gość Kataszynkaaa
ja bym nie potrafiła się w 100% rozluźnić, własnie tak, żeby sobie jęknąć czy coś

Gość werkuwsz
a ja kiedyś byłam w domu Dali ci do zrozumienia, że jesteś dla nich niczym, seks to normalna sprawa, a takie dewoty jak ty powinny być zszywane.

Gość Pralinkad
Kiedyś jak mieszkałam z rodzicami to tak, uprawiałam seks z chłopakiem. U niego w domu zresztą też pod obecność jego rodziców. Czesto było też w samochodzie. No jakoś musieliśmy sobie radzić :)