Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullaby of wood

mam do sprzedania beczkę miodu klonowego, tegorocznego

Polecane posty

Gość lullaby of wood

miód jest skrystalizowamy w beczce 200 l.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kręcąmniepszczelarze
A wiela chcesz za ten miód?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wzlot
wiesz, mam ochotę się podszyć i napisać, że miód pochodzi z Chin i akurat czyszczą magazyny po 10 latach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gnjpdjd
miud może i 15 lat leżeć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lullaby of wood
nieprawda, że piętnaście - co najwyżej trzy. Przecież prawdziwy miód zaraz krystaluzje :D po tym się własnie poznaje prawdziwy miód, a ten chiński leży po kilka lat nie skrystalizowany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kręcąmniepszczelarze
To ile ta beka?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sonia z lasu
no dokładnie, prawdziwy miód zaraz się zcukrza. Jak by nie krystalizował to podróba.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
lullaby of wood nieprawda, że piętnaście - co najwyżej trzy. Przecież prawdziwy miód zaraz krystaluzje po tym się własnie poznaje prawdziwy miód, a ten chiński leży po kilka lat nie skrystalizowany Miód krystalizuje w zależności od gatunku: Lipowy, akacjowy, wielokwiatowy itd. Jedne miody krystalizują po kilku miesiącach jesienią - październik, listopad, inne dopiero zimą - grudzień, luty, a nawet marzec. Kiedy były kwiatostany klonu? Może ktoś dodawał pszczołom cukier do ula?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kręcąmniepszczelarze
Klon kwitnie w kwietniu. Spokojnie miał czas skrystalizować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×