Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saassasd

Mój były pewnie niedługo kogoś pozna, a ja jestem tak nieatrakcyjna...

Polecane posty

Gość saassasd

Mój były nie jest może super przystojny (choć oczywiście mi siępodobał), ale miał już wiele kobiet, i na pewno przy okazji kolejnego wyjścia jakąś poderwie (ma gadane itd). Ja natomiast wychodzę dość często ze znajomymi, i nigdy nikt nie poprosił mnie np o nr telefonu czy coś(możecie więc sobie wyobrazić, że nie jestem zbyt atrakcyjna). Jak ognia boję sięwieści o tym, że on kogoś ma :( Wtedy moja samoocena spadnie już tak nisko, że chyba niżej się nie da...

Gość nunka998811
Daj fotke powiem Ci czy jesteś nie atrakcyjna

Gość saassasd
Nie tam, na niektórych zdjęciach wyglądam jak super laska. Ale tak nie jest w rzeczywistości, faceci nie zwracają na mnie uwagi, uwierz mi Przede wszystkim jestem niestety niska Nie taka ładna itd

Gość sheenaa
Pewnie jak wiekszosc kobiet przesadzasz i nie jest tak źle.. Poza tym niski wzrost nie jest zawsze wadą zwłaszcza u kobiety. Wielu mezczyzn lubi niskie kobiety;)

Gość nunka998811
Jak jesteś niska to duży plus , jak założysz szpilki np 10cm nie będziesz wygladac jak zyrafa ;-) sama jestem niska mam tylko 160 i się cieszę :-D masz niską samoocene a na to najlepiej działają zakupy,weź koleżankę która modnie się ubiera i na szał zakupowy :-D nie wiesz nawet jak świetnie będziesz.się czuć w.nowych.sexsownych ciuszkach ;-)