Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulemiot

Nigdy nie miałem dziewczyny z powodu szeregu wad

Polecane posty

Gość Pulemiot

Jestem nudny, nieśmiały, nierozrywkowy, niepopularny, nie prowadzę życia towarzyskiego, nie mam znajomych, nie jestem wygadany, mam niską samoocenę. Ostatnią dziewczynę, w której się zabujałem i spotykałem regularnie poznałem w szkole średniej, myślałem że ona mnie przygarnie ale gdzie tam, nie chciała mnie!

Gość Bies
im bedziesz starszy, tym gorzej niesmialy bo prawiczek, spirala bedzie sie nakrecac i zjebiesz sobie zycie znajdz sobie w necie sliczna prostytutke, naucz sie od niej wszystkiego, wyruchaj az sie blok zatrzesie i sie zmienisz - zobaczysz

Gość jolllall
Bies ty mu tu dziwek nie proponuj. Niech chlopak zacznie od zagadania dziewczyny ktora jest bardziej nudna niz on, bardziej niesmiala, nierozrywkowa itd... No chyba ze nie ma takich to jednak mu ta dziwka zostaje

Wady nie przekreślają człowieka jako potencjalnego partnera. Sama mam tyle wad, że czasem zastanawiam się jak mój facet ze mną wytrzymuje :D

Gość aslo90
j ajestem nudniejsza od ciebie uwierz mi:) wyobraz sobie z e siedze po 20h dz w necie spie do 18, wstaje sniadanie net. poigulki, winko i tylko dom i net, od 3 lat zadko wychodz ei se myje bo po co

Gość Nieśmiała sąsiadka
Jak się zakochałam w takim jak Ty: facet z sąsiedztwa, spokojny, poukładany samotnik. Chyba też od zawsze sam, nieśmiały, widać, że peszy go kontakt z kobietami, więc nigdy nawet nie zagadał do mnie. Może podobieństwa się przyciągają i też w okolicy masz jakąś cichą wielbicielkę? ;)

Gość woman88
Jesli jest tu jaki niedoswiadczony mezczyzna -zapraszam na woman88@o2.pl chetnie kogos takiego poznam, chocby mentalnie czy intelektualnie:) i chetnie przy tym wymienie sie pogladami:) jestem dziewica gdyby to kogos interesowalo, jestem zwiazana z Wrocławiem, bywam w Legnicy i Zielonej Górze

No chłopie musisz wziąść się w garść. Nie suchaj tych głupot, że masz sobie znaleźć dziewcze równie nudną, bo to nie tędy droga. Kobiety sa tak zaprogramowane, że zawsze będzie je pociągał ktoś lepszy, ktoś kto ma więcej do zaoferowania niż one same, więc ta która by Cie chciała musiała by byc nieprawdopodobnie beznadziejna. Najprawdopodobnie była by nieziemsko brzydka lub otyła ( ewentualnie samotna matka). Zamiast tego zainwestuj w ciekawe zainteresowania np. naucz sie dobrze tańczyć, zrób prawo jazdy na motor i zabierz laskę na wycieczkę, naucz się grać na banjoli...stary perspektyw jest wiele. A jak już znajdziesz taką z którą chcesz być, stanowczo odradzam dziewice!!!!