Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblableblaa

Czy warto brnąć w znajomość z tym facetem?

Polecane posty

Gość bleblableblaa

Jakiś czas temu poznałam faceta, sympatyczny, inteligentny, pracuje, lubi od czasu do czasu się rozerwać, całkiem przystojny itp. właściwie mamy się ku sobie, lubimy spędzać ze sobą czas, ale ostatnio rozmawialiśmy o relacjach damsko męskich i on przyznał mi , że nie lubi długo czekać na seks... jakiś miesiąc ewentualnie, bo dla niego to będzie męczarnia jak go rozpalę i tak zostawię, dałam mu do zrozumienia, że ja potrzebuję czasu aby przekonać się ,zaufać facetowi (jeszcze nigdy z żadnym tego nie robiłam) i że dla chcącego nic trudnego, a on nadal , że co do tego to długo czekać nie będzie :o Czy skończyć tą znajomość , czy jak się zachować? teraz czuję takie dziwne, głupie coś, jakbym miała jakiś limit czasowy i jeśli załóżmy za ten miesiąc nic to kicha, bez sensu

Gość bleblableblaa
proszę o rady :)

Gość cxcc
Szczerze? SKONCZYC. Bo facet nie traktuje Ciebie poważnie wyznaczając limit czasu (a chodzi przecież o bardzo intymną sferę życia). Facet szanujący kobietę i żywiący do niej uczucia wyższe tak nie robi. A swoją drogą rozpasani są ci dzisiejsi mężczyźni, ale to przez nas. Powinnaś właściwie zareagować- sama wiesz jak.

Gość Barbielala
a moze on chce tylko sexu..

Gość cxcc
Facetowi jeżeli zależy na kobiecie to czeka ile trzeba i tu nie mam żadnych wątpliwości

Gość bleblableblaa
tak właśnie zapewne zrobię :( no trudno, ale też myślę , że nie warto w to brnąć, bo ja na pewno nie będę się do niczego zmuszać

Gość numer osiem
oj nie przesadzajcie, ocenic musisz to sama, bo sama tego faceta znasz i takie zdanie ze zalezy mu na bliskosci fizycznej nie musi z niego robic maniaka, musisz brac jego ogolna postawe jaki to czlowiek w innych sferach zycia :) Moj maz tez juz po tygodniu od poznania mowil ze wybuchnie za chwile jak tego nie zrobimy i sprawy lozkowe szybko weszly w nasze rozmowy, potem w czyny...ale ogolnie poznalam go jako czlowieka i wiedzialam ze nie jestem jakas tam laska ktora zaciagnie do lozka, wykorysta i rzuci..zreszta sama tego chcialam :)

Gość bleblableblaa
cxcc jesteś kobietą czy mężczyzną? ;) tak z ciekawości

Gość numer osiem
a poza tym on moze mowic ze chce seksu, ale tak na serio jego brak nei bedzie mu az tak przeszkadzal, jesli rzeczywiscie bedziesz dla niego kims waznym

Gość blabliblu
najważniejsze jest to, żebyś się własnie nie zmuszała do tego!!! nie chcesz, to nie

Gość bleblableblaa
cxcc kobietą? ;) hmm w sumie niektórzy z Was tutaj też mogą mieć rację, najbardziej tylko obawiam się tego, że coraz bardziej zacznę się w to wkręcać, minie ten miesiąc załóżmy ale nadal nie będę gotowa, a on totalnie mnie oleje i będę sobie cierpieć :( strasznie szybko przywiązuję się do ludzi, ale pewnie czasami i trzeba zaryzykować...

Gość cxcc
Słuchajcie. Porządny facet nawet nie powinien wpaść na pomysł wyznaczania jakikolwiek limitu czasowego w tym temacie a już totalny cham informuje o tym swoja partnerkę, pomyślcie

Gość cxcc
Baba, a jak:-) Z doświadczeniem

Gość niezły frajer ci się
trafił , ktoś kto wie że jesteś dziewicą i wyjeżdza z takim tekstem jest nastawiony na zaliczenie ciebie , przecież ci jasno powiedział ze zależy mu na ruchaniu a nie chodzeniu ,dał ci miesiąc albo spierdalaj

Gość hmmmm no ja mysle że
każdy normalny facet dąży do bliskosci fizycznej z kobietą, która mu sie podoba ale facet , któremu na tej kobiecie jeszcze zależy ,napewno nie bedzie wypowiadał takich tekstów " że najwyzej miesiąc może poczekać" ... kazdy kto ma chociaż troche oleju w głowie zdaje sobie sprawe z tego, ze po czymś takim najprawdopodobniej bedzie miał pozamiatane

Gość bleblableblaa
ja to mam po prostu szczęście :( nie lepiej w takim razie przebierać w doświadczonych kobietach? na co mu taka dziewica :o

Gość strighjufgirl568
Od razu widać że facetowi chodzi tylko o seks nic więcej pewnie jakbyś po tym miesiącu to z nim w końcu zrobiła bo by Cię zostawił jak chłopakowi naprawdę zależy na dziewczynie to nie stawia takich chorych warunków tym bardziej że jesteś jeszcze dziewicą i nie powinnaś robić niczego pod takim przymusem. Poza tym kto na początku w sumie znajomości gada już o seksie taki niewyżyty że nie wytrzyma niby? Weź daj sobie z nim spokój na pewno zasługujesz na kogoś lepszego wartościowego kto Cię pokocha szczerze i zrozumie. Życzę Ci szczęścia w miłości

Gość hmmmm no ja mysle że
dokładnie poslij gościa w kosmos niech sie rozpala i rozładowuje przy jakiejś sprinterce :) nic wartosciowego cie z nim nie czeka skoro facet tak zaczyna znajomość

Gość bleblableblaa
myślę, że jednak osoby, które doradzają mi to zakończyć mają rację. Rozmawiamy otwarcie na wiele tematów i tak jakoś przytulaliśmy się i zeszła rozmowa na ten temat. Ale wiem jedno, że nikt mnie nie będzie do niczego zmuszał, dlatego trudno, podziękuję za taką znajomość

jak poznałam wartościowego faceta to czekał na kolejne spotkanie tak długo aż byłam gotowa na to po poważnym wypadku a co dopiero facet,który na "dzień dobry " mówi,że max m-c i musi być seks.To jakiś palant!Zostaw go,bo jak ulegniesz możesz żałować bardzo.ja rozumiem,że mu się podobasz,że Cię pragnie..każdy z nas ma potrzeby seksualne ale mówić jeszcze otwarcie o tym,że masz tyle i tyle czasu?Głupol. ja bym takiego olała :)

Gość ciiiiiii*
Ja tam też nie lubię czekać z sexem, ale bez przesady z jakimiś limitami. Niech was porwie namiętność, mnie porywa z reguły już na pierwszej randce, no może drugiej.

Gość ciiiiiii*
Nie popadajcie w paranoje 🖐️

Gość bleblableblaa
dzięki wielkie wszystkim za opinie :) powiem mu otwarcie, że skoro tak stawia sprawę, to nie widzę sensu żeby w to brnąć, że jak tak bardzo nie może wytrzymać, to powinien poszukać sobie kogoś zupełnie innego ;) mówi się trudno, żyje się dalej, zobaczę jaka będzie jego reakcja , jeśli go to nie obejdzie, przyzna mi rację, to będę miała dodatkowe potwierdzenie, że nie byłoby warto

Gość no ale o tym sie tutaj pisze
niech bedzie taki wspanialy taki cudowny taki kochany że sama bedzie chciala sie z nim kochac i to jak najszybciej ;) ale do cholery cieżkiej, niech nie informuje ją , że seks ma byc po miesiącu bo on dlużej czekac nie bedzie kretyn i tyle !! ja bym go odeslala do archiwum .. a sio

Gość cxcc
Trzeba mu przyznać że ma tupet i sporo pewności siebie. Czy mogę spytać w jakim wieku jesteście?

Gość bleblableblaa
ja 21 , on 25

Gość cxcc
Za stary jak na gadanie głupot bez sensu, dziewczyno, nie daj mu się zmarnować, jak pierwszy raz to z kimś wyjątkowym dla Ciebie z wzajemnością, jesteś u progu życia-czekaj, warto:)

Gość nnnaaatttiii
musi byc bardzo pewny siebie, byc może zauważyl, ze ci sie podoba i uznal, że majac do wyboru seks po miesiacu lub koniec znajomosci wybierzesz te pierwszą opcje ja bym po takim postawieniu sprawy przez niego, po prostu zrezygnowala z tej znajomosci , bez tlumaczenia facetowi, ze skoro nie może poczekac itd .... po co dyskusje , które on moze odebrac jako próbe negocjacji czy wplywanie na "zmiane miesiecznego terminu" zostawic, nie żalowac bo nie ma kogo

Gość bleblableblaa
dzięki :) na pewno nie dam się takiemu wykorzystać