Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od złotówkiwi

ktoś z was oglądał kiedyś tą UKRYTĄ PRAWDĘ ?

Polecane posty

Gość od złotówkiwi

dla kogo to jest?! :O leżę chora w domu i tak sobie to włączyłam patrze, a tem ktoś nasrał facetowi na wycieraczką :O

Gość myślisz że takie rzeczy się
nie zdarzają? Zresztą oprócz Polsatu chyba masz jeszcze inne kanały i nie ma przymusu oglądania :)

Gość od złotówkiwi
no przełączyłam ale kto to ogląda?! kto produkuje takie coś? :O

Ja oglądam "Ukrytą Prawdę", "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja?", hahaha. Za każdym razem zastanawiam się, jaką durnotę pokażą w kolejnych odcinkach. Oglądam po to, żeby się pośmiać ;D.

Gość od złotówkiwi
ludzie srają sobie na wycieczki?! no chyba nie mówisz poważnie :O leżę sobie n kanapie i tak bezmyślnie leciałam po kanałach i na tym na chwilę się zatrzymałam bo taka scena w TV jest jak dla mnie niecodzienna :O

I sądzę, że większość osób, które to ogląda, ogląda też dla jaj.

widać ktoś ogląda skoro są aż 3 programy tego typu w tv a jeszcze i 4 mają wkrótce puścić o pamiętnikach z wakacji nie wspomnę. ale straszne nie jest to ze ludzie takie rzeczy oglądają tylko ze to są historie prawdziwe.

Gość od złotówkiwi
ja pierdziele przecież te programy sa jakieś odmóżdżające rozumiem raz obejrzeć z ciekawości ale po 3 programy w tygodniu? :O

Jeżeli ktoś ma olej w głowie, to ogląda to z dystansem. Mnie to śmieszy. Przecież gra aktorów jest tak denna, że nie da się tego brać na serio!

Mięsny jeż, mięsny jeż...:D Kobieta z bloku obok odchody swojego zwierzaka zebrała i rzuciła na wycieraczkę jakiejś nielubianej babci. Takie rzeczy się zdarzają codziennie. Ja też to oglądam dla śmiechu, ale czasami wyłączam, bo szlak mnie trafia :O

Gość od złotówkiwi
ja jak chcę się pośmiać to oglądam komedię, a nie jak ktoś komuś sra na wycieraczkę, no bez jaj ludzie :D

widzisz. kiedyś ludzie chodzili na ploty "na wieś" teraz nie mają na to czasu więc szukają innych sensacji. ten odcinek był wczoraj i niestety byłam zmuszona obejrzeć fragment. masakr poprostu jacy ludzie są głupi czasami.

A no.. w komediach podobne rzeczy. "Dzień Świra" i już masz motyw srania, tyle że pod czyimś oknem.

to jest mozliwe ale uzalezniona jestem jedynie od pamietnikow z wakacji kazdy odcioek widzialam jak bylam w pracy to na kompie . A sa zlosliwi ludzie tak swoja droga . Jeden bezdomny nasral na klatce i firanka sie podtarl bo nie chcielismy mu dac pieniedzy tylko jedzenie to chore . Potem nie bylo komu sprzatac