Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia7864

po jakim czasie bedzie widac efekty ?

Polecane posty

Gość kasia7864

mam strasznie zniszczone wlosy przestalam suszyc i prostowac jem banany na porost od czasu do czasu stosuje maski i odzywki

Gość dr habilitowany
kasiu nic ci juz nie pomoże,jedyne co to sex z pawianem,ale na trzeba pieniędzy ,ze łojezusie

czasu potrzeba na pewno duzo ryb owocow warzyw plucz wlosy piwem beda miekkie i lsniace skrzypowita pomaga mi po operacji masakrycznie wlosy lecialy bralam ok 4 miechow pomoglo domowe maski na wlosy np zoltka oliwa sok z cytryny jesli jestes naturalna blondynka plucz rumiankiem dlugo sie czeka ale efekt jest tylko 2 warunki pielegnacja i systematycznosc i uzywaj profesjonalnch produktow do wlosow szampony maski odzywki a nie tych z marketow nie susz wlosow suszarka oslabia je to staraj sie nie farbowac co miesiac podcinaj koncowki ok 2 cm

Gość dr habilitowany
banany juz jesz,wiec wspólne tematy będą,teraz pomyśl skad wziąść kase

Gość czyabynapewno
tyle czasu az zmądrzejesz i odkryjesz wyszukiwarkę! Polecam z całego serca wujka google.

jak umyjesz wloski delikatnie je wykrec i delikatnie wytrzyj recznikiem zapytaj farmaceute o preparaty na wzmocnienie :) ufffffffffffff mam nadzieje ze pomoglam

Gość dr habilitowany
kacia ruchasz sie jeszcze z przygodnie poznanymi partnerami czy masz stałego samca odkrywce

Gość dr habilitowany
kacia pamietam twoją fotke,jestes piekną młoda kobietą i rokujesz dobrze na przyszłość

w zyciu na kafe swojej fotki nie dalam :D do reszty mi jeszcze nie odwalilo :D

mloda????? no coz pojecie wzgledne lat mam tyle ile mam ale czuje sie na max 20 :D Piekna ???????????? Ja???????????????????? buahahhahhhhhaahhhhahahahhaaahhha

Gość dr habilitowany
być może,ale ja sie nigdy nie myle,pewnie cie miałem,stąd ta dygresja

Gość kasia7864
dziekuje za rady :**

Gość mnie polecali wax
taką maseczkę, trzeba ją regularnie nakładać trzymać w cieple zaczełam mieszać ją z oliwką z łopianem i skrzypem ostatnio założyłam na nieumyte włosy i gdy chciałam je umyć odkryłam że są mega gładkie, miękkie i już nie potrzebuję szamponu na razie "umyłam" tą odżywką włosy dwa razy, zobaczę po miesięcu czy włosy są w lepszym stanie