Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie niewyżyta...

chciałabym być facetem, przystojnym facetem

Polecane posty

wtedy roochałabym laski na potęgę, co tydzień inna :classic_cool: a tak, jestem kobietą, mam ogromne potrzeby, ciągle myślę o seksie ale nie mam faceta. seks bez zobowiązań itp dla mnie odpada, więc się męczę i męczę, a gdybym była facetem to byłoby takie proste, bzykać się bez uczuć i tyle :o

Gość Mylisz się jeśli myślisz, żę
faceci są tacy puści. My potrzebujemy no przynajmniej ja potrzebuję miłości i poczucia bezpieczeństwa by uprawiać seks z kobietą.

no może nie wszyscy, ale generalnie nie potrzebujecie uczucia, żeby roochać. a, no i wystarczy wam, że laska ładna i tyle. a mi niewiele kto się podoba, to raz, a dwa bez związku i uczucia do łóżka nie pójdę. no i mnie skręca, bo potrzeby mam olbrzymie.

no dobra, to chciałabym być przystojnym, pewnym siebie facetem, który roochałby bez zobowiązań. lepiej? :classic_cool: wydaje mi się, że mam za duże potrzeby jak na kobietę, jak rozmawiam z koleżankami to mi się dziwią :o

chociaż, z tego co widzę, ci przystojniacy wcale nie muszą być pewni siebie, żeby przyciągać dziewczyny, sama takiego znam, laski mu wskakują do łóżka jak szalone, a on nawet nie musi się starać. też bym mu wskoczyła, ale wiem jakby to się skończyło dla mnie :o tragicznie :o

Gość pikna kobitka
Zmień płeć i będziesz facetem :)