Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLOD4 MEZ4TK4

malzenstwo sie rozpada

Polecane posty

Gość MLOD4 MEZ4TK4

witam mam 19 lat moj maz 22 mamy 2 i pol letnia corke . wogole sie nie dogadujemy caly czas sie klocimy krzyczymy na siebie , nie umiemy rozmawaiac . mam wrazenie ze juz nie kocham meza co robic wogole mi nie zalezy ....

Gość tak to jest67
jak sie robi dzieci jako nastolatka czego sie spodziewalas?

Gość MLOD4 MEZ4TK4
co ma do tego moj wiek jestem odpowiedzialna opiekuje sie dzieckiem prowadze dom i ucze sie jescze jakies zastrzezenia ?

Odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz ratować małżeństwo - z powodów emocjonalnych, ekonomicznych. Dla dziecka nie warto jak się wciąż kłócicie. Jesteś bardzo młoda - jak nie chcesz to nie musisz. Jednak warto wypielęgnować uczucie - sama zadecyduj czy gra warta świeczki

Gość MLOD4 MEZ4TK4
z czym mam byc bardziej wyrozumiala ja tez bym chciala czasem odpoczac ....

A tak w ogóle nie umniejszam wam dorosłości jednak kiedy macie tak niewiele lat to chyba wciąż dojrzewacie

Gość MLOD4 MEZ4TK4
i co ja mam zrobic w teej sytuacji ?

No i podstawowe pytanie - co z dzieckiem? ty sie nim opiekujesz cały czas? Tzn tata wraca do domu i jest zmęczony?

Gość MLOD4 MEZ4TK4
o wszystko o bzdety najczesciej o to ze maz nie chce mi nic pomoc w domu i tak dalej .

wiesz rozmowa na spokojnie jest najwazniejsza - powiedź co cię boli, z czym sobie nie dajesz rady na codzień. Jak jest taki krzykacz i nerwus jak mój były mąż - to słowa sobie nie da powiedziec. Dla niektórych mężczyzn praca (bo to jest praca 24/7) w domu jest w ich mniemaniu jak urlop

Gość MLOD4 MEZ4TK4
tak wlasnie jest . on mnie slucha tlko ze na tym sie konczy ... a ja mam dosc jestem przemeczona mam 19 lat 177 i 48 kg i wciaz chudne ze stresu