Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłem jej test

Czy wasza druga połówka was kocha - TEST

Polecane posty

Gość zrobiłem jej test

Jaki jest najprostszy test, który zweryfikowałby uczucie, jakie Was łączy? Otóż wystarczy zrobić, to co ja zrobiłem: 2 tygodnie temu powiedziałem jej, że jeżeli mnie naprawdę kocha, to niech usunie konto na facebooku. Ja konta nie posiadam, żona tak, i mało tego, przesiaduje na nim po kilka godzin dziennie. Zaczęło mnie to denerwować. Przychodzę z pracy, w domu bajzel, nic nie posprzątane, pełno okruchów i resztek żarcia wokół komputera. Trwało to ponad rok. Żona coraz grubsza, tylko żryć i ryjbok. Dałem swojej żonie ultimatum. Albo ja, albo facebook. Robiła mi z tego tytułu awanturę, darła mordę, prosiła. Byłem nieugięty. Nie chciała usunąć konta, więc się spakowałem i dałem do zrozumienia, że to ostatnia szansa. Nie skorzystałą z niej. Od dwóch tygodni śpię u rodziców, a ona nawet nie zadzwoniła. Moja siostra, która posiada konto na FB powiedziała mi, że codziennie przesiaduje na nim, i to nie parę godzin, ale kilkanaście!!! Zróbcie to co ja, powiedzcie swojej połówce, aby zlikwidowała konto na FB, zobaczycie reakcję :D Wtedy pojmiecie, ile tak naprawdę się liczycie u tej drugiej osoby ;) Dobranoc

Gość z teneryfy
Tez swojej zrobilem test. Kazalem odciąć nogę i zjeść moje szczyny. Najpierw protestowala, ale w koncu się ugieła :)

Gość kobieta nr 2874900
a co jeśli żadne z partnerów nie jest na FB? hehe ale kiedys zrobilismy sobie podobny test tyle ze z fotka.pl tam gdzie sie poznalismy ,i co ?...i konta znikly:P