Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja kocham życie

co sie dzieje?codziennie dziecko zabite przez matkę.

Polecane posty

Gość a ja kocham życie

normalnie szok!nie wiem czy kiedys tego nie było,czy było a media tak nie nagłośniały.świat schodzi na psy.

Gość jeszcze gorzej
szatan chodzi po ziemi i tyle pzecież nikt normalny nie zabije drugiej osoby ale z pomoca szatana to juz tak i nawet nie ma wyzutów

Gość smutne to
tak diabeł grasuje bo teraz tylko pieniądz sie liczy ludzie nie odrurzniaja zła od dobra obłuda,nienawiść,zazdrość,itd teraz to panuje na tym świecie ale co sie dziwić jak ludzie bez Boga żyją i sami ustalaja co dobre dla nich

Gość serialodzia
wszystko wina PO i masonów rzadzych swiatem :(

nie to nie jest wina PO, Pana Boga, ani niczyja inna poza pseudorodzicami, którzy zwyczajnie do roli rodzica nie dorośli. Jeśli piszesz o tym przypadku- to pewnie ta "mamusia", która miała kasę na zabawy, wódę i inne uciechy, a dziecko podrzucała babci. Więc o biedę tu raczej nie chodziło.

Gość a ja kocham życie
jasne ,tylko że jeszcze kilka lat temu taka zbrodnia pojawiala się raz na dwa lata.a teraz właściwie nie ma dnia ,żeby cos takiego sie nie stało.i wkurza mnie to ,że nic nie moge zrobić i zal mi tych dzieci.kurde ,niech patologia miedzy soba się wybija ,ale jak równy z równym.co dzieci zawiniły.

Gość 87e8972e21
mi się zdaje że to było zawsze, tępa kobieto, ludzie nie maja na przezycie, a co dopiero bachora utrzymac?

Gość fuuujjjj
jijo0

Gość fuuujjjj
Dawniej więcej psycholi,morderców było wśród facetów a teraz coraz częsciej się słyszy o kobietach zabijających dzieci

Gość fuuujjjj
87e... to niech nie rodzą tych bachorów,nie ma usprawiedliwienia dla morderczyń

Gość 87e8972e21
ale przeciez nie da się nie rodzic, aborcja jest zakazana, tępa dzido, nawet wysteryzlizowac się nie mozna a jak nie lubisz patologii to bachory patologii tez beda patologią, nie pierdol że cię to obchodzi na serio, szukasz tylko sensacji i ofiar, zeby sobie podniesc samopoczucie. Jak jesteś taka ę i ą, to wpłac pół mimiona na leczenie jakiegoś dziecka, albo pracuj jako wolontariusz

Gość fuuujjjj
Jest jeszcze coś takiego jak antykoncepcja ,chcesz się pierdolić a potem za każdym razem aborcja bo taki przygłup nie potrafi się zabezpieczyć,poza tym każde dziecko ma prawo żyć nie ważne z jakiego jest domu psycholu

Gość 87e8972e21
ale ludzi z patologii nie stac na antykoncepocje durna krowo, myslisz że jak ktoś ma 5 złl na dzień to go stac?

Gość fuuujjjj
to niech się pierdoli,według ciebie lepiej zabić ?

Gość fuuujjjj
* nie pierdoli

Gość 87e8972e21
agdzie ja pisałam że lepiej??? TYlko jak jest aborcja zakazana, to niech nikt się nie dziwi, że ludziom puszczają nerwy... Jak się wtłacza to łbów, zeby się mnozyc jak króliki, bo jak bog da dziecko to i da na dziecko.... potem ludzie tak myslą i jak przychodzi co do czego jest makabra

Gość vbhjioa
Własnie podali informację o procesie pary która sprzedała niechciane 4te dziecko. Pewnie lepiej, żeby utopili.

Gość 87e8972e21
a ty się całe z zycie tez nie pierdolisz? Zakonnica jesteś? To sa podstawowe potrzeby, nie ja to stworzyłam.... Zreszta myslisz, że jak taka kobita co mieszka z pijakiem - to ma coś do gadania? Wyrucha ja tak czy siak,

Gość fuuujjjj
Nawet jak puszczają nerwy to nie jest powód żeby zabić

Gość 87e8972e21
tylko tak mówią osoby, co im nie puszczają, jak komus puszcza, to nie rozumuje jak ty teraz, ale syty głodnego nie rozumie

Gość 89iou
Te wszystkie biedne dzieci to ofiary dzisiejszej demokracji, gospodarki, bezrobocia, wyzysku, systemu płac itp.Gdyby w Polsce żyło się normalnie to zapewne nie było by tyle morderstw.Ludzie świrują bo nie mają za co żyć i posuwają się właśnie do takich strasznych czynów.Ale Pan Premier ma to w dupie, chcesz żyć to sobie żyj i zarób na swoje oto dewiza Pana premiera.

Gość fuuujjjj
niestety jak ktoś kto ma nerwy musi zabić i nie potrafi się powstrzymać to nadaje się do leczenia bo nie jest normalny

Gość fuuujjjj
dziecko można oddać do adopcji,gdziekolwiek a nie zabijać,nie taka matka sama sobie strzeli w łeb a nie zabija niewinne dziecko